5 poziţii de sex inspirate din Fifty Shades Darker

1 73248 original jpg jpeg

Unele poziţii de sex din Fifty Shades Darker sunt chiar greu de pus în aplicare, dacă nu şi imposibil… iar de altele nici nu vrem să amintim. Ne vom limita doar la poziţiile care nu implică violenţă fizică.

Sigur că există o grămadă de alte scene fierbinţi care vă pot inspira în pat,noi am selectat doar 5 dintre cele care te vor face să te simţi ca o zeiţă.

Folosiţi rujul pentru a marca zonele permise

Ana a folosit rujul pentru a desena o „hartă“ pe Christian,pentru a marca toate zonele pe care ea nu are voie să le atingă. Sincer,asta sună ca o modalitate de a te distra în pat cu iubitul tău. Puteţi folosi rujul sau frişcă ori ciocolată.

Citeşte şi:Poziţii de sex care te ajută să ai un corp de invidiat

Cabina de duş,loc de joacă pentru adulţi

Puteţi încerca o scenă de sex,nerealist de perfectă,la duş,ispirată din controversatul film. Îmbrăcată în lenjerie sexy,băgaţi-vă sub duş,dar aveţi grijă să nu alunecaţi (nu tuturor le iese faza),aşa că puneţi un covoraş de apă în cabină. Este destul de greu de crezut că veţi face sex cu hainele pe voi,şi că partenerul te va putea susţine în aer toată partida,aşa că „împrumutaţi“ doar ce vă puteţi permite din scena aceasta.

Folosirea „armelor“ din dotare

Uită de cleştii de pe mameloane şi de bilele din vagin… De altfel,poate că nu eşti încă pregătită pentru bice,dar încearcă măcar nişte cătuşe. Nu trebuie să fie nimic violent,va puteţi juca cu reţinere. Ataşează cătuşele la picioare şi apleacă-te uşor pe burtă,pe pat sau pe maşina de spălat,în timp ce el te penetrează pe la spate.

Citeşte şi:7 lucruri pe care ar trebui să le ştii despre folosirea lubrifiantului

Tot cătuşele fac jocul

Dacă tot aţi introdus cătuşele în joc,leagă-ţi mâinile deasupra corpului,în timp ce el explorează fiecare parte din corpul tău. Pentru ca distracţia să fie şi mai mare,folosiţi ceva alimente,poate o îngheţată,frişcă sau cremă de căpşuni. Nu uitaţi,însă,că cineva va trebui să strângă după voi la final… când spun cineva,mă refer la tine,desigur.

Jocul de billiard

Dacă nu ai o masă de billiard acasă (şi presupun că nu ai!),începeţi partida undeva în oraş,dar aveţi grijă să o terminaţi acasă. Regulile sunt simple:stabiliţi o miză (cine pierde dă cu aspiratorul toată săptămâna). Pentru ca înfrângerea să nu fie atât de amară,cel mai bine puneţi la bătaie (la figurat vorbind) şi un premiu de consolare. O partidă de sexpe masa de billiard. Cum am stabilit de la început că nu ai o astfel de masă acasă,şi,probabil,în oraş nu vă faceţi de cap,vă abţineţi până ajungeţi din nou în intimitatea căminului vostru. Apoi,odată încuiată uşa după voi,vă puteţi imagina că masa din bucătărie este cea de billiard. Puneţi şi ceva bile pe ea,ca să recreaţi mai bine scena.

Credit foto:Facebook