7 lucruri pe care ar trebui să le ştii despre folosirea lubrifiantului

1 73243 original jpg jpeg

Lubrifiantul poate face minuni în dormitor, fie că te-ai hotărât să îl foloseşti pentru o mai bună alunecare a penisului sau că v-aţi decis să încercaţi ceva nou în pat.

Nu eşti defectă dacă foloseşti lubrifiant

Unele femei evită să folosească lubrifiant de teamă că partenerul ar putea crede că nu este destul de excitată încât să se lubrifieze singură. Nu este vorba despre asta,e vorba de faptul că ştii să te bucuri pe deplin de experienţele intime. Dacă cineva crede că este ceva în neregulă cu tine,doar pentru că preferi să apelezi la ajutor,atunci nu merită atenţia ta.

Nu folosi lubrifiant pe bază de ulei pe prezervativ

Este interzis să faci asta,deoarece uleiul ar putea deteriora latexul,provocând ruperea acestuia. Aşa că,dacă prezervativul este singura protecţie împotriva unei sarcini nedorite,gândeşte-te de 2 ori înainte. Dacă te protejează şi de BTS,atunci analizează de 10 ori.

Fără silicon pe jucării

Lubriantul pe bază de silicon nu ar trebui folosit pe jucăriile sexuale,deaorece le poate deteriora.

Ce trebuie să eviţi şi ce nu

Lubrifianţii de silicon pot fi folosiţi pe prezervativ,la fel şi cele de apă (care sunt indicate şi pe jucăriile sexuale),doar că cele pe bază de apă tind să se usuce mult mai rapid. aşa că este posibil să fie nevoie să folosiţi din nou în timpul partidei.

Citeşte şi:Sex:5 poziţii de încercat când mergi la hotel

Pot provoca infecţii

Anumiţi lubrifianţi pot provoca infecţii. Un studiu publicat în 2013 a relevat faptul că femeile care au folosit produse lubirifiante,pe bază de ulei sau de vaselină,au avut rate mai mari de dezvoltare a unor infecţii bacteriene deoarece,cel mai probabil,aceste produse le-au dat pH-ul peste cap.

Când nimic nu merge…

Dacă nimic altceva nu te mulţumeşte,saliva acţionează foarte bine ca un lubrifiant. Este ieftină… pardon!,gratuită,organică şi mereu la îndemână. Cu toate astea,saliva se usucă destul de repede,deci nu este cea mai bună opţiune dacă vrei să faci prima dată sex anal,de exemplu.

Citeşte şi:5 poziţii sexuale de încercat de Valentine's Day

Experienţa este cheia

Nimeni nu poate garanta că un produs te va satisface100%,de aceea cel mai bine este să testezi,împreună cu partenerul,până ce veţi găsi cea mai bună opţiune.

Credit foto:www.womansday.com