7 lucruri pe care bărbaţii le doresc de la femei

1 78897 original jpg jpeg

Toate femeile se întreabă la un moment dat ce îşi doresc bărbaţii de la ele. Ei bine, răspunsul se poate întinde pe mai mult de două rânduri. Potrivit mai multor cercetări, lucrurile pe care bărbaţii le caută la partenerele lor sunt:

Să ştii să te distrezi

Dacă există un lucru pe care un bărbat îl doreşte la partenera sa, este ca ea să nu fie o persoană plictisitoare. Nu trebuie să fii interesată de lucrurile care-i plac lui, dar poţi fi deschisă. Distrează-te, încearcă să mergi în locuri necunoscute, spune glume sau joacă-te jocuri video cu ei.

Să fii dispusă să petreceţi des momente intime

Dacă sunteţi deja căsătoriţi, principalul lucru pe care partenerul îl va dori de la tine este sexul. Conform unui studiu recent, bărbaţii se gândesc la momente intime aproape la fiecare şapte secunde. Să fii activă din punct de vedere sexual este întotdeauna un plus.

Să miroşi bine, să arăţi bine, să te simţi bine

Indiferent dacă formezi o relaţie sau nu aceste trei lucruri trebuie să fie foarte importante pentru tine. simţindu-te bine în pielea ta te va face să te simţi foarte puternică. În plus, trebuie să ştii că bărbaţii sunt foarte atenţi la toate detaliile în ceea ce te priveşte. El va observa orice schimbare ai face!

Să fii independentă

Crezi sau nu, bărbaţii admiră femeile independente. Este bine să-l faci să simtă că el este umărul pe care te poţi baza, dar nu trebuie să fii complet dependentă de el. Fii o femeie responsabilă, independentă, pentru că asta îl va atrage şi mai mult.

Să fii implicată

Fii inteligentă şi echilibrată. Nu încerca să-l implici în activităţile de zi cu zi, dar, de exemplu, dacă eşti pe cale să obţii un nou loc de myuncă, întreabă-l şi pe el ce părere are. Arată-i întotdeauna că opinia lui este extrem de importantă pentru tine.

Să îl complimenteze

Un lucru important pe care bărbaţii îl doresc de la femei este să-l facă să se simtă bine. complimentează-l, spune-i că arată bine în cămaşa roşie, spune-i că îţi place părul, ochii lui etc.

Să ai încredere în tine

Lista lucrurilor pe care bărbaţii le doresc de la femei se încheie cu încrederea. Eşti frumoasă, indiferent de ce spun cei din jur. Ce simţi tu pentru tine se reflectă şi este ceea ce oamenii văd despre tine, în special partenerul.