Ce facem când vrem să atragem atenţia persoanei iubite

1 77066 original jpg jpeg

Există întotdeauna cineva care este mai atrăgător decât restul oamenilor. Tindem să îl observăm puţin mai mult decât pe ceilalţi şi aşteptăm o oportunitate pentru a vorbi cu el. Dar cele mai multe dintre noi suntem prea timide pentru a merge şi a vorbi direct cu persoana care ne place şi, prin urmare, încercăm să îi atragem atenţia în moduri diferite.

Porţi culoarea lui preferată

Dacă îţi place cineva, cu siguranţă începi să îţi întrebi prietenii apropiaţi lucruri despre el, despre ce îi place şi ce nu îi place. Vrei să porţi o rochie de culoarea lui preferată, chiar dacă ţie nu îţi place nuanţa respectivă. Dar ştii că astfel îi vei atrage atenţia.

Participi la activităţi de grup

Tu poate că eşti o persoană introvertită şi nu îţi plac activităţile în grup, dar pentru că vrei să îi atragi atenţia persoanei pe care o placi, te sacrifici şi începi să frecventezi şi tu astfel de grupuri.

Acorzi atenţie conversaţiilor

Un alt lucru obişnuit pe care-l fac majoritatea femeilor pentru a atrage atenţia persoanei pe care o plac este să acorde atenţie conversaţiilor. Încearcă să afli care îi sunt planurile şi care sunt locurile pe care vrea să le viziteze, poate aveţi interese similare.

Postezi poze pe reţelele sociale

Este posibil să nu fii foarte activă pe reţelele de socializare, dar pentru a-i atrage atenţia lui, s-ar putea să devii dependentă de Facebook, Instagram etc., şi să începi să postezi poze cu tine în mod regulat – doar pentru a vedea el. Dacă lui îi va place una dintre pozele tale, atunci toate aceste eforturi au primit feedback-ul dorit.

Te împrieteneşti cu cineva din grupul lui de prieteni

Acest lucru îţi va asigura mai mult timp pentru cercetare. În plus, îţi va fi mai uşor să îl observi pe el. S-ar putea ca cercul lui de prieteni să nu îţi fie pe plac, dar vei face orice pentru a te apropia de el şi ca el să te observe.