Ce gândesc femeile când văd un bărbat gol

1 69912 original jpg jpeg

Fizicul unui bărbat nu este întotdeauna aşa cum vezi la televizor. Nu toţi au bicepşi umflaţi, tricepsi definiţi şi abdomen perfect. Interesant este că atunci când o femeie este faţă în faţă cu un bărbat gol, are tot felul de gânduri despre felul în care el arată.

„Oh! Ce mult păr are pe piept!“

Şaptesprezece femei au fost întrebate despre primul lor act sexual şi ce părere au avut când şi-au văzut partenerul pentru prima dată gol. Ceea ce multe au remarcat a fost cantitatea de păr de pe corpurile bărbaţilor. Chiar şi cei cu calviţie,compensau lipsa părului de pe cap cu fire în alte părţi ale corpului. Unele femei au simţit chiar şi repulsie faţă de cantitatea de păr pe care au găsit-o pe sub cămaşa partenerului.

„Ce fund sexy are“.

Din cele şaptesprezece femei,aproape toate au declarat că şi-au studiat cu atenţie partenerul din cap până înpicioare. Multe dintre ele au fost atrase de gropiţele din obrajii partenerului şi de muşchii bine lucraţi ai acestora. Însă,majoritatea dintre ele au recunoscut că ochii lor caută şi acea parte a corpului mai puţin observată,cum este posteriorul.

„Bine că nu are un penis mic“.

În mod natural,aproape toate femeile au dreptul ca „cel mai bun prieten“ al bărbatului,adică penisul,să aibă o dimensiune... corespunzătoare. Din anumite motive,femeile egalează mărimea unei penis cu inteligenţa,abilitate în dormitor şi capacitatea bărbatului de a lua decizii corecte în viaţă. În timp ce unele femei mulţumesc Mamei Natura că partenerii lor nu au un penis mic,altele observă frumuseţea întregului pachet corporal şi nu se rezumă doar la penis. Nivelul de calificare al bărbaţilor în pat nu se măsoară în funcţie de mărimea penisului lor.

Punem accent pe aspectul fizic

Acest studiu arată că foarte mulţi oameni pun accentul pe aspectele exterioare şi le ignoră în totalitate cele interioare. Din fericire,frumuseţea stă în ochii privitorului,şi ceea ce este atractiv pentru unul poate fi neatractiv pentru altul. Corpurile noastre sunt adevărate opere de artă,motiv pentru care atât de mulţi artişti celebri au sculptat atât trupuri masculine,cât şi feminine.Recente

fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg