Ce semnificaţie au visele erotice

1 66748 original jpg jpeg

Visezi că săruţi un necunoscut sau ai o întâlnire pasională cu un vechi iubit? Aceste vise nu trebuie interpretate literalmente, ci sunt un indiciu pentru o dorinţă ascunsă. Află ce semnificaţie au visele erotice!

Întâlnirea cu un fost iubit

Poate fi un vis care să te agite,mai ales dacă visezi des că te întâlneşti cu un fost iubit.Însă,acesta nu este un semn că ar trebui să reiei legătura cu el deoarece ai putea avea încă sentimente,ci este doar un mod prin care creierul se deconectează de la realitatea cotidiană. Faptul că visezi iubitul din liceu înseamnă cu uneori tânjeşti după libertatea pe care o aveai în acea perioadă,când nu aveai grija copiilor,a locului de muncă sau a facturilor. Dacă visezi că petreci clipe fierbinţi cu fostul iubit nu este decât un semn că ar trebui să-ţi condimentezi viaţa sexuală din prezent.

Te întâlneşti cu celebrităţi

Nu puţine sunt persoanele care au întâlniri romantice în vis cu actorul sau cântăreţul favorit. Acesta este un semn că încă nu te simţi împlinită din punct de vedere personal sau profesional şi că trebuie să te ambiţionezi mai mult pentru a-ţi îndeplini visurile. Dacă persoana cu care te vezi este celebră,dar nu se află printre preferinţele tale,poate fi un indiciu că nu te simţi apreciată şi iubită în viaţa reală.

Amor cu un bărbat misterios

Acest tip de vise sunt destul de comune în rândul femeilor. În timpul visului te bucuri de experienţa sexuală,chiar dacă nu ştii cine este partenerul tău. În plus,de multe ori nici nu vezi faţa celui cu care faci dragoste,ci doar trăieşti experienţa. Acest vis este un semn că ar trebui să acorzi mai multa atenţie preludiului şi să-ţi faci timp de întâlniri romantice.