Cel mai nepotrivit gest pe care un bărbat îl poate face la prima întâlnire. Strică tot romantismul!

2 shutterstock 1098333770 jpg jpeg

Conform unei noi cercetări, multe reprezentante ale sexului frumos pot decide instant să plece de la o primă întâlnire, din restaurant, dacă nu o să le convină anumite gesturi ale partenerilor.

Multe „prime întâlniri‟ au loc în restaurante. Asta pentru că este un mediu sigur de socializare, iar potrivit ştiinţei poţi afla multe despre comportamentul unei persoane, într-un astfel de loc.

De la ceea ce mănâncă, la cum tratează personalul sau dacă alege să îşi ţină sau nu departe telefonul, aceste gesturi pot spune multe. Chiar şi mâncarea aleasă poate avea un impact asupra psihicului! Conform unui nou sondaj, există 5 lucruri pe care femeile nu suportă să le observe la parteneri, într-un restaurant. La primul chiar nu te-ai aştepta!

Locul 5: Bacşiş „prea mic‟. Acum, mai mult ca oricând, este important să recompensezi serviciile excelente de la restaurant cu un bacşiş pe măsură. Pandemia a transformat mâncatul la restaurant într-o provocare, iar industria restaurantelor are nevoie de sprijin pentru a continua să producă experienţe uimitoare.

În plus, un pont bun este că un bacşiş generos va impresiona instant şi partenera!

Locul 4: Cartofii prăjiţi, serviţi cu mâna. Poate sună amuzant, însă aproximativ 47% dintre respondente au spus că nu şi-ar dori ca la o primă întâlnire, bărbaţii de lângă ele să consume cartofii prăjiţi cu mâna. Acest gest ar putea fi în regulă doar alături de un partener stabil. Aşadar, consumul cartofilor cu mâna, direct din farfurie, pare a fi o greşeală de neiertat!

Locul 3: Mestecatul cu gura deschisă. Mestecatul cu gura deschisă este un obicei zgomotos care enervează pe oricine, însă, potrivit studiului, mai mult pe femeile aflate la o primă întâlnire. Potrivit studiului, aproximativ 52% dintre respondente au declarat că ar părăsi imediat localul dacă partenerul ar face acest gest.

Locul 2: Lipsa de politeţe cu angajaţii. Din nou, relaţia pe care un bărbat o are cu angajaţii localului contează foarte mult în ochii unei femei. Dacă 27% dintre respondente au declarat că ar părăsi restaurantul dacă bărbatul de lângă ele le-ar lăsa un bacşiş prea mic chelnerilor, 56% au spus că ar pleca dacă partenerul s-ar comporta nepoliticos cu angajaţii.

Locul 1: Alegerea unui restaurant nepotrivit. 65% dintre femei au declarat că dacă un bărbat ar alege să le invite la o primă întâlnire într-un fast-food sau într-un restaurant în care mâncarea ar fi „groaznică‟, cu siguranţă, ar pleca din acel loc. De aceea, este important ca la o primă întâlnire, partenerul să ia în calcul preferinţele culinare ale viitoarei sale iubite! 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg