Cele mai bune filme de văzut în cuplu

1 68049 original jpg jpeg

Deşi pare un pic enervant, rutina dă o siguranţă şi stabilitate unui cuplu, şi toţi ne dorim ceva sigur şi frumos. Aşadar, vizionatul filmelor în propriul confort poate fi una dintre cele mai plăcute activităţi de cuplu, asa ca in acest articol ne-am gandit sa va facem o lista cu cele mai bune filme de văzut în cuplu.

Probabil că nu toate cuplurile din lume adoră neapărat restaurantele scumpe,evenimentele de lux,teatrul,opereta sau mersul la film. În plus,de la o anumită vârstă,când apar şi copiii,timpul se scurtează,însă timpul petrecut alături de partener trebuie preţuit cât mai mult.Iar cuplurile la început de drum ar trebui să se bucure cât mai mult de timpul petrecut împreună,de formarea relaţiei şi de formarea unor obişnuinţe.

Deşi pare un pic enervant,rutina dă o siguranţă şi stabilitate unui cuplu,şi toţi ne dorim ceva sigur şi frumos. Aşadar,vizionatul filmelor în propriul confort poate fi una dintre cele mai plăcute activităţi de cuplu. Filme,documentare sau conferinţe,depinde de starea cuplului,acestea pot reprezenta un obicei care leagă partenerii.

Pentru cuplurile care îşi doresc o seară de relaxare şi plăcere împreună,iată câteva dintre cele mai bune filme de văzut în cuplu.

Cele mai bune filme de văzut în cuplu – filme clasice,poveşti clasice

  • Pretty in Pink,1986,este un clasic ce te va proiecta în adolescenţa părinţilor tăi. Iar fata frumoasă trebuie să aleagă între băiatul bogat sau cel care i-a fost prieten apropiat dintotdeauna?
  • When Haryy Met Sally,1989,este o poveste clasică,iar dacă partenerul tău de viaţă adoră tot ce ţine de clasic,atunci acest film trebuie să nu lipsească din casă.
  • Sleepless in Seattle,1993,este un must see pentru toate cuplurile din lume,mai ales dacă printre actorii tăi preferaţi se numără şi Tom Hanks sau Meg Ryan. Este o poveste de dragoste foarte frumoasă,şi chiar dacă în realitate nu se întâmplă aşa,câteodată e frumos să visăm cu ochii deschişi. Nu foarte des,totuşi,să nu cădem în depresie.
  • What Women Want,2000,este alegerea perfectă pentru o comedie romantică. Dacă vrei să te bine dispui alături de partener,această comedie excelentă te va scoate din stressul zilnic şi te va face să râzi în hohote.
  • Meet the Parents,2000,este comedia perfectă,mai ales când vrei să-i spui în glumă partenerului tău că familia lui e mai diferită. Oricum,un film ce trebuie vizionat neapărat în cuplu,mai ales pentru cei la început de drum,trebuie să se obişnuiască de devreme cu socrii.
  • Pretty Woman,1990,este genul de film pe care trebuie să-l vezi. Femeia obişnuită,care duce o viaţă grea,peste noapte se transformă în femeia dorită de un om bogat. O poveste frumoasă,care nu are treabă neapărat cu realitatea,dar care cu siguranţă te va destinde alături de partener.
  • Bridget Jones’s Diary,2001,încă un film pentru femeile nehotărâte,care dintre bărbaţi e cel cu care se potriveşte cel mai bine? Simpatic,uşor şi relaxant,este clar unul dintre cele mai bune filme de văzut în cuplu.

Cele mai bune filme de văzut în cuplu – poveşti de dragoste nemuritoare

  • The Notebook,2004,este poate printre cele mai frumoase filme romantice din toate timpurile. În plus,poate fi un început de a privi la problemele din cuplu,asta dacă nu este luat deja în vedere. Iar în zilele noastre,bărbaţii tind să fie mai reci,filmele de genul acesta îi pot repune pe aripile romantismului.
  • Eternal Sunshine of the Spotless Mind,2004,pe lângă simpaticii actori,filmul prezintă drama zilelor noastre,când tot mai multe cupluri se despart subit şi vor să uite tot pentru a o putea lua de la capăt. Aflaţi ce se întâmplă cu un om în momentul în care este pe punctul de a-şi spăla amintirile de dragoste. O poveste cel puţin emoţionantă şi vibrantă,care merită vizionată cu partenerul.
  • Water for Elephants,2011,o poveste de dragoste nu foarte întâlnită în filme. Poate nu pare la prima vedere ceva ce poate fi interesant,dar merită văzut. Este o alegere bună în ceea ce priveşte petrecerea timpului cu partenerul.