Cele mai frumoase mesaje de dragoste de Ziua Îndrăgostiţilor

romantism jpeg

Dragostea este cel mai nobil sentiment, pe care numai omul îl poate trăi desăvârşit. Dragostea este poruncă divină, dar nu privită ca obligaţie, ci doar spre binele oamenilor. În viaţă, fiecare om caută dragostea, iar atunci când o întâlnim trebuie să o preţuim în fiecare clipă, nu doar de Ziua Îndrăgostiţilor sau alte zile speciale. 

Valentine’s Day este ziua în care dragostea pluteşte în aer şi cei mai mulţi fac declaraţii persoanelor iubite. Pentru cei care se află în pană de inspiraţie şi nu-şi găsesc cuvintele potrivite pentru a-şi exprima sentimentele în faţa jumătăţii lor, internetul abundă în mesaje.

Aşa că venim noi în ajutorul tău cu cele mai frumoase mesaje şi SMS-uri de dragoste, pe care le poţi transmite persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, sau de Dragobete, sărbătoarea românească a dragostei, pe 24 februarie. 

“De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.”

“Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!” 

“Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!” 

“Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune “Uite asta”. 

“Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne” 

“Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp şi vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!” 

image

“Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot.” 

“Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!” 

“Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”

“Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia, alţii – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”

Cele mai frumoase mesaje de dragoste -  “Când sunt cu tine, mă simt împăcat cu lumea întreagă.”  

“Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că eşti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…” 

“Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!” 

” Dacă aş planta o floare, de fiecare dată când mă gândesc la tine, aş merge acum printr-o grădină plină de flori, fără să îi mai găsesc capătul.” 

„Dac-ai fi o lacrimă în ochii mei nu aş plânge niciodată de frică să nu te pierd”. 

“Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să-ţi fiu aer, apă, pământ. Dar tu trebuie să-mi promiţi că vei înflori numai pentru mine.” 

“Nu îţi voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… îţi voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice.” 

“Te-am cunoscut în clipe grele, când sufletul mi-era pustiu, şi m-am îndrăgostit de tine, fără să vreau, fără să ştiu.” 

“Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seamă ce mult însemni pentru mine!” 

“Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.” 

” Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger! “ 

“Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!” 

image

“Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.” 

“Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă”

“Acum că Ziua Îndrăgostiţilor se apropie şi parcă atmosfera se schimba, devine mai plină de iubire şi de înţelegere, stau să mă gândesc la zilele de Sfântul Valentin petrecute împreună cu tine. Poate nu am avut mereu inspiraţie să-ţi iau cadoul pe care îl voiai, dar anul acesta l-am găsit. Sper să-ţi placă şi să-ţi fie drag, pentru ca în el am închis o parte din inima mea, o mărturie a dragostei imense pe care ţi-o port şi care pare să se întregească în fiecare zi. În el se află lucrurile pe care aş vrea să ţi le spun în fiecare zi şi parcă nu reuşesc. Vreau să ştii că te iubesc şi că eşti o inspiraţie pentru mine: mă inspiri să fiu o persoană mai bună în fiecare zi.”

Mesaje de dragoste pentru persoana iubită pentru el sau pentru ea 

„Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!” – Liviu Rebreanu 

Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, frumoasa mea, minunea mea. 

„Nu este nici o surpriză mai magică decât surpriza de a fi iubit. Aceasta este degetul lui Dumnezeu pe umărul omului.” – Charles Morgan 

„Iubirea este singurul răspuns normal şi satisfăcător la problema existenţei umane.” – Eric Fromm „Când dragostea nu este o nebunie, ea nu este dragoste.” – Pedro Calderon de la Barca 

„Nu te iubesc pentru că eşti frumoasă, sau eşti frumoasă pentru că te iubesc?” – Richard Rodgers 

Când te-am văzut prima oară inima mi-a fost cuprinsă de dorinţă. Cu timpul am făcut o pasiune pentru tine, iar azi am puterea să-ţi spun: te iubesc ! 

Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă! 

Aş vrea acum să mă trezesc cu un sărut, cu tine, să-ţi spun că te iubesc, să mă atingi pe mine, să nu conteze vreun prieten, ci numai tu şi eu. Te iubesc!!! 

image

Eşti prima dragoste nebună ce sufletul mi l-ai luat .. mi-ai luat şi sufletul cu tine când te iubeam cu adevărat! – Mă trezesc cu gândul la tine… mă gândesc toată ziua la tine… adorm cu tine în gând… te visez… dar tot îmi e dor de tine… Oare de ce? – Dacă aş mai avea dreptul la o singură gura de aer mi-aş ţine respiraţia până ajung la tine să îţi spun că te iubesc… chiar cu riscul de a muri… 

Tu reprezinţi frumosul, blândeţea şi gingăşia din viaţa mea. Fără tine viaţa mea ar fi cenuşie, dar cu tine.. e vie, dulce şi colorată. Puişor, eu mă rog numai la un lucru, să pot şterge o singură zi, un moment în care va trebui să mă uit în ochii tăi pentru ultima dată şi să-ţi spun adio… ca pe o lacrimă… 

În fiecare zi lipsa ta pentru mine este un chin şi nu-mi doresc decât să te am din nou lângă mine. Te rog întoarce-te şi rămâi cu mine… TE IUBESC!!!

Dragostea nu este numai flori, zâmbete, iubire, ci înseamnă şi lacrimi, dorinţă, pasiune şi de aceea puţini au privilegiul de a-i descoperi puterea. 

Nu încerca sa găseşti iubirea absolută, pentru că nu există. Totul este relativ pe lumea asta, până şi iubirea… 

Dragostea adevarată nu are un sfârşit fericit pentru că dragostea nu are sfârşit. 

Te iubesc cu totul, cu nasul, cu gura, cu ochii cu buzele…cu totul! 

Aş vrea ca iubirea noastră să reuşească şi să fie un exemplu de loialitate şi dăruire, te iubesc! 

Mesaje de Ziua Îndrăgostiţilor - "Iubirea este ceea ce văd în zâmbetul tău în fiecare zi"

Ai păşit în viaţa mea uşor şi te-ai strecurat cu grijă – acum nu îţi mai dau drumul. Te iubesc! 

Este bine când mi-e dor de tine, aşa că mi-e dor de tine. Este bine când mă gândesc la tine, aşa că mă gândesc la tine. Este bine când te iubesc, aşa că te iubesc, dragul meu. 

Te iubesc pentru că fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc pentru liniştea daruită clipelor alaturi, te iubesc pentru că îmi zâmbeşti, pentru că mă alinţi, pentru că mă atingi, îmbrăţişezi. 

Vreau să-ţi spun că eşti persoana pentru care vreau să trăiesc şi pentru care, totodată, mi-aş da viaţa. Cu tine am descoperit paradisul, am văzut o lumină mai puternică decât cea a soarelui. Te iubesc, perlă sclipitoare care s-a lăsat prinsă în acest ocean nemărginit al vieţii. 

Cu tine viaţa este mai frumoasă, dar când lipseşti lumea mea parcă se prăbuşeşte. Nimeni nu va putea să ne despartă fiindcă noi ne iubim mereu şi nu putem renunţa unul la celălalt fiindcă suntem făcuţi unul pentru altul. 

Declaraţii de dragoste pentru iubit (EL) sau iubită (EA)

Ai reuşit să faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel. Pentru asta şi pentru un milion de alte motive, te iubesc!

Te iubesc! Te iubesc aşa cum nu am mai iubit nimeni niciodată şi nu voi mai iubi nicicând! Te iubesc aşa cum nu au iubit toţi cei dinaintea mea luaţi la un loc! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece şi iată de ce aştept cu dor şi nerăbdare ziua de mâine! Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărţi sau se arată prin filme! Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine însumi sau orice alt lucru de pe lumea asta! Te iubesc, puiule!

Încă am fluturi în stomac atunci când te văd, chiar dacă te-am mai văzut de un milion de ori! Te iubesc!

Te iubesc pentru că pot fi eu însămi doar când sunt cu tine, pentru că simt că pot să-ţi spun orice, pentru că atunci când mă gândesc la tine mă înconjoară un sentiment minunat. De fiecare dată îmi spui exact ce vreau să aud, eşti perfect, eşti exact cum îmi doresc să fii, te ador!

Tu eşti acela care m-a învăţat să iubesc cu adevărat. Îţi mulţumesc ca exişti tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.

Vreau să îţi mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, până la urmă am spus-o. Mă simt şi eu uimit şi copleşit de stările şi trăirile care dau năvală în sufletul meu… Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte… e prea intens… prea de neînţeles pentru mine, care nu am simţit niciodată până acum aşa ceva…

Te iubesc atât de mult, încât nici un cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Eşti lumina ochilor mei, fără tine nu aş mai vedea. Zâmbetul tău mă face cea mai fericită. Tu eşti cel la care am visat mereu. Iartă-mă că uneori greşesc, dar gelozia mă omoară, îmi este frică să te pierd, te iubesc prea mult, iar această iubire vine din adâncul inimii. Clipele în care îmi eşti alături le ador, iar tot ceea ce ne desparte urăsc. Îţi mulţumesc că exişti, te iubesc mai sus de sus şi mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile. Te iubesc, aşa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!

image

Aşa cum nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui, aşa nici eu, iubita mea, nu pot trăi fără căldura ochilor şi a zâmbetului tău! Mă încălzeşti, îmi luminezi viaţa, îmi dai putere să trăiesc, mă faci să nu pot exista în lipsa ta…

Sunt mii şi mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranţă le meriţi, eu din păcate nu le ştiu pe toate ca să ţi le spun… Din păcate nu pot atinge soarele să ţi-l dăruiesc… Nu pot atinge stelele pentru a ţi le dărui… Nu-ţi pot da nimic mai mult decât sufletul meu, gândurile mele, trupul meu, întreaga mea fiinţă! Şi dacă îţi spun că te iubesc fără ca măcar să-ţi fi întâlnit privirea… înseamnă că te iubesc pentru ceea ce eşti, pentru ceea ce mă faci să simt… să fiu… pentru sufletul tău de aur… pentru tot ceea ce reprezinţi pentru viaţa mea…

Ceea ce poate a fost o joacă la început s-a transformat într-o iubire nemărginită şi pură. Tu m-ai învăţat să iubesc, ai dat sens vieţii mele, mi-ai arătat calea spre fericire. M-ai învăţat sărutul pasional, plăcerea de a dărui dragoste şi de a primi în schimb o iubire necondiţionată, fericirea ta, reflectată prin zâmbetul tău. Datorită ţie am descoperit o altă latură a vieţii, a vieţii în doi, a iubirii, a tot ceea ce ne înconjoară. Alături de tine şi datorită iubirii tale am prins aripi. Am învăţat ce înseamnă încrederea atunci când mi-o pierdusem, am văzut ca există persoane care merită toată dragostea din lume, am simţit pe pielea mea ce înseamnă să fii răsfăţată. Toate aceste cuvinte sunt o exprimare a sentimentelor care mă chinuie, care nu mă lasă în pace, sentimente fără de care nu aş putea trăi.

Te am în gând, în suflet şi în inimă… anume tu eşti cel care apare în mintea mea când deschid ochii dimineaţa, anume tu eşti cel cu care adorm… tu eşti persoana care mă face să respir liniştită în zilele zbuciumate, tu eşti persoana care mă face să simt intensitatea momentelor înzecit în timpurile senine. Te iubesc… şi o spun involuntar, aşa simt eu acum si aş fi cea mai fericită dacă am putea păstra aceste sentimente până la sfîrşitul vieţii.

Zi de zi în gândul meu învârtesc mii şi mii de scenarii ale viitorului nostru. Vreau să creştem cei mai dulci copilaşi, să fim mereu dornici de a fi împreună, de a întâlni cu zâmbet fiecare dimineaţă, astfel că peste zeci de ani să priveşti în ochii mei şi să vezi tot acea fetiţă care te-a iubit şi te va iubi mereu…

Dragul meu, eşti mai mult decât mi-aş putea dori vreodată! Te iubesc şi sper să nu te pierd!

Te iubesc pentru că… îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că… fară tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc pentru simplele banalităţi pe care le faci, pentru liniştea dăruită clipelor alături, te iubesc pentru ca îmi zâmbeşti, pentru că mă alinţi, pentru că mă atingi, mă îmbrăţişezi. Te iubesc enorm, eşti sensul vieţii mele…

Eşti cea care mereu îmi dăruie surprize, precum o face natura odată cu schimbarea anotimpurilor: uneori eşti gingaşă precum iarba primăvara, uneori caldă precum nisipul de pe plajă, uneori imprevizibilă precum ploaia, uneori la fel de pură si sinceră precum zăpada iarna… Şi în toate aceste ipostaze te iubesc la fel de mult! Eşti TOTUL pentru mine şi fără asta TOT nu aş mai putea trăi!

Jur să te iubesc în toate formele, acum şi întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simţi o dată-n viaţă. Te ador!

Cele mai frmoase mesaje de dragoste - "Mă faci să-mi doresc să fiu un bărbat mai bun. Te iubesc! "

Ştiu că tu ştii că eu te iubesc. Dar de fiecare dată simt nevoia să îţi amintesc. Deşi… Deşi sunt conştientă că nu s-au inventat încă acele cuvinte care să exprime tot ceea ce eu simt. Sunt doar niste banalităţi. Dar atunci când le auzi, gândeşte-te că eu ţi le spun din suflet. Te iubesc! Sună aşa de frumos. Şi totuşi nu exprimă suficient. Poate am să te sărut. Poate am să te mângâi… Poate am să te ating… Şi totuşi nu va fi suficient ca să îţi arăt că până la sfârşitul vieţii mele voi fi lângă tine. Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zambete şi dragoste, eşti totul pentru mine şi am fost atât de binecuvântat când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine. 

Iubesc 3 lucruri! Soarele, luna şi pe tine! Soarele pentru zi, luna pentru noapte şi pe tine pentru totdeauna! 

Sunt un milion de stele şi un milion de vise, tu eşti singura mea stea şi singurul meu vis! Te iubesc!  

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea! 

Este greu să vorbesc atunci când sunt îndrăgostit pentru că atunci când te privesc, frumuseţea ta mă lasă fără răsuflare. 

Nu pentru că iubesc sunt fericit, ci faptul că sunt îndrăgostit de tine mă face fericit! 

Întâlnirea cu tine a fost o soartă, devenind prietenul tău a fost o alegere, dar să mă îndrăgostesc de tine a fost ceva ce nu am putut controla. 

Simt ceva în inima mea, este ca o mică flacară. De fiecare dată când te văd, această flacără se aprinde. Această flacără arde pentru tine, pentru că te iubesc! 

Eu mă simt atât de fericit, ştii de ce? Pentru că sunt atât de norocos, ştii de ce? Pentru că Dumnezeu mă iubeşte, ştii de ce? Pentru că mi-a oferit un dar, ştii care? Pe tine, dragostea mea! 

Pot să nu te mai văd, dar nu pot să mi te scot din inimă. Pot să nu te mai ating, dar nu pot să mi te scot din minte. Poate nu mai însemn nimic pentru tine, dar tu vei fi întotdeauna specială pentru mine. 

image

Aş vrea să-ţi fiu pătură, aş vrea să-ţi fiu pat, aş vrea să-ţi fiu pernă sub cap, vreau să fiu în jurul tău, vreau să te ţin strâns în braţe şi să fiu norocoasă persoană care te pupă de noapte bună. 

Văd lumea în ochii tăi şi ochii tăi peste tot în lume. 

Ţi-am zis vreodată de ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru că lângă tine sunt mereu eu însămi, pentru că mă faci să mă simt cum nu m-am mai simţit niciodată, pentru că dragostea ta îmi spune că tot ce e mai bun de acum se va întâmpla, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevarată… şi cred că te mai iubesc pentru că eşti pur şi simplu irezistibil! 

Stau şi mă gandesc cum să ajung mai aproape de inima ta… şi nu reuşesc să îmi dau seama… ce lipseşte… ca noi să fim împreună pentru eternitate… poate că aşa ne e scris, să fim departe… unul de altul… şi să iubim prin suferinţă… Am nevoie de tine… Vreau că în fiecare seară să adorm cu tine… şi a doua zi, dimineaţa să fii tu cea lângă care să mă trezesc… Vreau ca tu să reprezinţi visele mele, vreau ca tu să fii motivul pentru care să trăiesc, vreau ca tu să fii TOTUL. 

Te iubesc cu răsuflarea, zâmbetele, cu lacrimile întregii mele vieţi! Prezenţa ta străbate întreaga casă. Chiar şi atunci când eşti departe mă pomenesc că îţi aud glasul. Deschid fiecare uşă, aproape aşteptându-mă să te găsesc acolo – mă întorc să-ţi răspund, şi simt cum inima mea moare pentru o clipă în acea tăcere. Te port în minte şi în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc. 

Te iubesc nu numai pentru ceea ce eşti, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt lângă tine.

Foto: pixabay.comRecente

Indifelitate jpg
cuplu  shutterstock 1673456887 jpg
barbat si femeie shutterstock 149223914 jpg
cuplu  man g580e3df0f 1280 jpg
medicamente  barbat  shutterstock 2019419141 jpg
relatii toxice violeta moisa util mic mp4 thumbnail png
inel logodna  cerere casatorie  love g2cc41c38e 1280 jpg
cuplu  shutterstock 2086941742 jpg
Cuplu jpg
mireasa  pixabay bride gc93a96564 1280 jpg
sampanie shutterstock 263409551 jpg
Cerere in casatorie jpg
femeie shutterstock 2120630525 jpg
prezervative  condoms g2fdfee469 1280 jpg
cuplu in pat shutterstock 662146600 jpg
femeie ruj rosu shutterstock 151548218 jpg
florarie Brasov jpg
sarut shutterstock 139884175 jpg
barbat si femeie shutterstock 537199063 jpg
sex shutterstock 547359445 ok jpg