Complimente pe care bărbaţii nu şi-ar dori să le audă

1 54235 original jpg jpeg

În sfârşit soţul tău a reparat clanţa de la uşă şi vrei măcar să-l răsplăteşti cu un compliment. Ai grijă la ceea ce spui deoarece ce poate fi o vorbă frumoasă pentru tine, el o poate percepe total diferit.

„Este foarte drăgut din partea ta că vrei să mă ajuţi la curăţenie,dar termin mai repede singură”!

El se gândeşte că poate tu eşti obosită şi ai avea nevoie de ajutor la curăţenie,mai ales că şi el a contribuit la dezordinea din casă. Tu în schimb,crezi că el mai mult de incomodează decât te ajută. Încearcă să priveşti situaţia din punctul lui de vedere şi vei vedea că ceea ce ai spus nu a fost tocmai un compliment. Învaţă să-i apreciezi eforturile şi acolo unde este cazul îi poţi face şi o indicaţie subtilă. Nici nu vei observa cât de repede a-ţi rezolvat treaba şi puteţi petrece mai mult timp împreună.

„Eşti singura persoană cu care pot vorbi”

Această afirmaţie pune multă presiune asupra iubitului tău. Bineînţeles că el îşi doreşte ca tu să comunici cu el şi să-i spui ce te frământă dar nu poate fi şi soţul tău,şi să joace rolul  prietena tale celei mai bune şi mamei tale. Poate fi persoana preferată cu care să vorbeşti dar nu poate fi singura. Îi poţi spune că doar cu el poţi vorbi anumite probleme,dar să mai păstrezi subiecte de conversaţie şi pentru alte persoane.

„Eşti atât de drăguţ”

Orgoliul său are de suferit dacă îi adresezi acelaşi compliment pe care-l faci unui copilaş sau unui căţel. Nici ţie nu şi-ar plăcea să fii comparată cu acestea,nu-i aşa? Poţi opta pentru chipeş şi e ca şi cum i-ai face o declaraţie de dragoste.

Citeşte şi:

5 ingrediente nebănuite ale unei relaţii de durată

Cum să scapi de gelozie