Complimente pe care femeile le apreciază

1 78792 original jpg jpeg

Chiar dacă nu recunosc, femeile apreciază când primesc complimente de la parteneri. Ele ştiu că aceasta este modalitatea prin care le arată că le iubeşte şi că sunt importante pentru ei. Bărbaţii trebuie să fie foarte creativi când vine vorba de complimentarea persoanei iubite, iar cele mai des auzite complimente sunt:

”Eşti amuzantă!”

Mitul pe care-l auzim frecvent despre femei este că ele nu sunt vesele sau amuzante, ceea ce nu este adevărat. Femeile chiar sunt amuzante. Este minunat să fii apreciat/ă pentru umorul tău: ca bărbat, se ştie, de ce ar fi diferit pentru femei? Partenerul tău te apreciază sincer pentru umorul tău. Bonusul este că, complimentându-te, îţi vei da seama că el nu este un sexist care crede că femeile nu sunt capabile să facă pe cineva să râdă.

”Învăţ atât de multe de la tine!”

Toată lumea iubeşte că ofere informaţiile pe care le ştie cu partenerii, aşa că şi prietenul/soţul va complimenta interesele de dragoste cu cele intelectuale. Este foarte important ca persoana de alături să ne sprijine opiniile şi să spună că învaţă multe de la noi. Mulţi spun complimente legate de gust; de exemplu, ”ai un gust atât de bun la cărţi/filme/muzică”, terminând cu ” În mod sigur, am încredere în gustul tău. "

”Îmi plac ochii, buzele, părul tău!”

Femeile primesc des complimente pentru frumuseţea lor, dar cele primite de la partenerul de viaţă sunt mult mai apreciate. Ei sunt mult mai specifici, complimentându-şi partenerii despre trăsăturile frumoase ale ochilor, buzelor, părului şi danturii.

”Nu eşti ca toate celelalte!”

Cu toţii ne-ar plăcea să fim observaţi şi apreciaţi şi pentru cele mai puţin obişnuite ciudăţenii şi idiosincrazii, pentru că înseamnă că suntem apreciate în totalitate pentru cine suntem şi nu doar pentru felul în care arătăm sau pe care-l adoptăm.

”Eşti o prietenă bună!”

Suntem de multe ori admirate pentru lucruri destul de lipsite de sens în viaţă: ţinutele noastre, cum arătăm sau cât de frumoase sunt lucrurile pe care le cumpărăm. Există ceva foarte satisfăcător, atunci când cineva îţi spune că eşti un bun prieten, înseamnă că îţi apreciază calităţile tale cele mai bine, cele mai dezinteresate.