Cum îl recucereşti dacă ai înşelat

1 65844 original jpg jpeg

Infidelitatea este un motiv serios pentru a vă despărţi, dar nu e totul pierdut dacă ai făcut greşeala să te laşi sedusă de altul. Eşti sigură că el este alesul? Atunci tu eşti cea care trebuie să facă primul pas şi să depună eforturi mai mari pentru a reînoda relaţia şi a-i recâştiga încrederea.

Odată ce te-ai hotărât să revii şi să rămâi în viaţa celui pe care l-ai dezamăgit,e nevoie să ai în vedere câţiva paşi de urmat sau să-ţi faci o strategie pentru a-l face să te ierte şi să-şi dorească un nou început împreună.

Admite că ai greşit

Ştii cum se spune:cine se scuză,se acuză. Nu face o greşeală în plus aducându-i justificări pentru ceea ce s-a întâmplat şi nu minimaliza faptele făcându-l să creadă că exagerează. Asta va duce la noi certuri şi la aprofundarea rupturii dintre voi. Răspunde-i la nelămuriri,la toate întrebările şi caută să nu-l răneşti cu nimic în plus. Cel mai mult dor cuvintele,deci ele trebuie alese cu atenţie.

Reţine!

Reacţiile lui sunt imprevizibile. E posibil să plângă,să se enerveze,ca să se descarce emoţional. Încearcă să nu fi în defensivă şi să-i accepţi aceste stări,desigur cu excepţia unui răspuns violent din partea lui.

Rupe orice relaţie cu amantul

Indiferent ce s-a întâmplat între voi,dacă ai renunţat la cel cu care ai comis infidelitatea,fă-o până la capăt şi nu mai păstra niciun fel de relaţiecu el. Evită să-l revezi şi şterge contactele lui.

E vremea pentru mai multă afecţiune

Din cauza suferinţei produse de trădarea ta,chiar şi el,ca bărbat,poate să-şi piardă încrederea în sine însuşi,nu numai în tine,să creadă că nu poate fi dorit. Un plus de afecţiune din partea ta şi multe dovezi de iubire vor atenua efectele negative ale despărţiriivoastre.

Agenda ta zilnică,la dispoziţia lui

După cele petrecute,va dori cu siguranţă să ştie mai multe despre activităţile tale de zi cu zi,unde mergi,cu cine. Ţine-l la curent cu tot ce faci,măcar pentru o perioadă de timp. Oricum,te va verifica el însuşi pentru a fi sigur că nu mai calci strâmb. Pentru o vreme,îţi va testa fidelitatea şi sinceritatea.

Înarmează-te cu multă răbdare

Nu e imposibil,dar nici un lucru uşor ca iubitul tău să creadă în tine din nou. Va dura un timp şi e nevoie de efort susţinut,zi de zi,pentru ca el să vadă că-i eşti alături,că-l susţii în toate şi-l iubeşti cu adevărat. Răbdarea îţi va fi pusă la încercare şi răsplătită cu vârf şi îndesat la final.