Cum poţi salva Planeta în timp ce faci sex

1 72798 original jpg jpeg

Crezi că Planeta poate fi schimbată numai prin gesturi măreţe, care necesită implicarea a zeci de milioane de oameni simultan sau sacrificii inimaginabile? Ei bine, află că poţi contribui la salvarea Pământului prin gesturi mărunte, din intimitatea casei tale... poate chiar din dormitor, în timp ce faci sex cu iubitul.

Sari peste duş

Nu este strict necesar să faci duş după fiecare partidă de sex. Când sari peste acest episod,ai mai mult timp la dispoziţie să stai cu iubitul şi reduci risipa de apă. Într-o zi,Pământul îţi va mulţumi,chiar dacă tu te simţi foarte rău acum.

Citeşte şi:Semnele care spun că eşti gata pentru o nouă relaţie

Foloseşte prezervative eco

În primul rând,trebuie să menţionăm un lucru:dacă folosiţi prezervativul,bine faceţi,indiferent de materialul din care este fabricat acesta. În acest fel tu eşti protejată,el la fel,şi este cel mai responsabil lucru pe care îl puteţi face pentru viaţa voastră sexuală. Acestea fiind spuse,este important să ţii cont de faptul că nu toate companiile produc prezervative fără nitrozamine (chimicale cancerigene). În mod normal,acestea sunt din latex (cauciuc-un material natural),dar,este important ca şi ambalajul să fie unul reciclabil,pentru a ajuta la salvarea Planetei. Şi nu arunca niciodată prezervativul în toaletă. Ajunge să îl înfăşori în puţină hârtie şi să îl pui în coşul de gunoi.

Lubrifiantul trebuie să fie fără petrol

Lubrifiantul-grozav pentru sex,nu şi pentru mediul înconjurător. Atunci când cumperi un lubrifiant,este important să te orientezi spre cele fără petrol-deoarece extracţia lui poate duce la poluarea apei,precum şi la eliberarea de gaze cu efect de seră în atmosferă.Există pe piaţă produse eco-friendly,organice,pe bază de aloe vera,fără parabeni şi fără glicerină.

Citeşte şi:Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

Evită prosoapele de unică folosinţă

Nu este nimic rău ca,după sex,să te ştergi cu un prosop curat de bumbac,pe care îl poţi clăti într-un lighean atunci când este nevoie. Ori de câte ori ai tendinţa să te îndrepţi spre rola de prosoape de hârtie,gândeşte-te la toţi copacii tăiaţi pentru fabricarea celulozei.

Cumpără lenjerie închisă la culoare

Lenjeria de pat şi chiar cea intimă,de culoare deschisă,riscă să se păteze în timpul partidei de sexşi,de cele mai multe ori,aceste pete nu ies. Pe un material mai închis la culoare,petele nu deranjează,aşa că nu eşti nevoită să arunci lenjeria la gunoi ori de câte ori te trezeşti cu o mică pată. În plus,dacă accidentul s-a produs,ajunge să cureţi cu un prosop doar zona cu pricina,fără a mai schimba lenjeria de pe tot patul,ceea ce înseamnă o risipă de apă imensă când o speli.



Recente

Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg