Cum poţi salva Planeta în timp ce faci sex

1 72798 original jpg jpeg

Crezi că Planeta poate fi schimbată numai prin gesturi măreţe, care necesită implicarea a zeci de milioane de oameni simultan sau sacrificii inimaginabile? Ei bine, află că poţi contribui la salvarea Pământului prin gesturi mărunte, din intimitatea casei tale... poate chiar din dormitor, în timp ce faci sex cu iubitul.

Sari peste duş

Nu este strict necesar să faci duş după fiecare partidă de sex. Când sari peste acest episod,ai mai mult timp la dispoziţie să stai cu iubitul şi reduci risipa de apă. Într-o zi,Pământul îţi va mulţumi,chiar dacă tu te simţi foarte rău acum.

Citeşte şi:Semnele care spun că eşti gata pentru o nouă relaţie

Foloseşte prezervative eco

În primul rând,trebuie să menţionăm un lucru:dacă folosiţi prezervativul,bine faceţi,indiferent de materialul din care este fabricat acesta. În acest fel tu eşti protejată,el la fel,şi este cel mai responsabil lucru pe care îl puteţi face pentru viaţa voastră sexuală. Acestea fiind spuse,este important să ţii cont de faptul că nu toate companiile produc prezervative fără nitrozamine (chimicale cancerigene). În mod normal,acestea sunt din latex (cauciuc-un material natural),dar,este important ca şi ambalajul să fie unul reciclabil,pentru a ajuta la salvarea Planetei. Şi nu arunca niciodată prezervativul în toaletă. Ajunge să îl înfăşori în puţină hârtie şi să îl pui în coşul de gunoi.

Lubrifiantul trebuie să fie fără petrol

Lubrifiantul-grozav pentru sex,nu şi pentru mediul înconjurător. Atunci când cumperi un lubrifiant,este important să te orientezi spre cele fără petrol-deoarece extracţia lui poate duce la poluarea apei,precum şi la eliberarea de gaze cu efect de seră în atmosferă.Există pe piaţă produse eco-friendly,organice,pe bază de aloe vera,fără parabeni şi fără glicerină.

Citeşte şi:Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

Evită prosoapele de unică folosinţă

Nu este nimic rău ca,după sex,să te ştergi cu un prosop curat de bumbac,pe care îl poţi clăti într-un lighean atunci când este nevoie. Ori de câte ori ai tendinţa să te îndrepţi spre rola de prosoape de hârtie,gândeşte-te la toţi copacii tăiaţi pentru fabricarea celulozei.

Cumpără lenjerie închisă la culoare

Lenjeria de pat şi chiar cea intimă,de culoare deschisă,riscă să se păteze în timpul partidei de sexşi,de cele mai multe ori,aceste pete nu ies. Pe un material mai închis la culoare,petele nu deranjează,aşa că nu eşti nevoită să arunci lenjeria la gunoi ori de câte ori te trezeşti cu o mică pată. În plus,dacă accidentul s-a produs,ajunge să cureţi cu un prosop doar zona cu pricina,fără a mai schimba lenjeria de pe tot patul,ceea ce înseamnă o risipă de apă imensă când o speli.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg