Cum să-ţi creşti cheful de sex

1 79557 original jpg jpeg

Idee pentru anul ăsta: ia o foaie de hârtie, un pix şi scrie un set de chestii pe care vrei să le faci. Apoi, apucă-te şi fă-le! Include şi sexul aici, nu-ţi fie jenă. Şi, în fine, dacă e să ne complicăm, fie – relaţiile.

Poţi să-ţi creşti substanţial bunăstarea sexuală pe anul ăsta doar dacă urmezi următoarele trucuri, extrem de la îndemână.

Împrieteneşte-te cu programarea sexului

Pentru unii, programarea sexului sună rău de tot, în timp ce pentru alţii chestia asta e la fel de normală ca mersul pe jos. Dar programarea sexului nu are nimic aiurea. Doar ţi se pare ţie ciudată! În fond, ieşi din zona ta de confort şi programează-ţi măcar o dată o partidă de sex. Pe urmă, vezi cum te simţi.

Creează dorinţa, n-o aştepta

Nu trebuie să simţi dorinţa de a face sex. O simplă atingere a partenerului tău poate să-ţi trezească dorinţa de a face sex. Făcând asta, nu faci decât să creezi dorinţă. Sau, poate, o să afli că nu poţi să-ţi creezi dorinţa, astfel încât te laşi păgubaşă. E normal să n-ai întotdeauna chef de sex. E normal să vrei să te opreşti oricând. Dar nu trebuie să aştepţi. Poţi să-ţi creezi tu ocazia.

Ai grijă de tine

Dacă te-a durut ceva în ultima vreme sau dacă ai avut vreun disconfort, o durere de cap, de burtă, o neplăcere de orice natură, investighează-te. Du-te la medic, du-te la psiholog, caută să te vindeci. Medicii şi psihologul pot să-ţi ofere mâna de ajutor de care ai nevoie. Nu te neglija. Buna ta stare e în mâinile tale. Iar de bunăstarea ta depinde şi dispoziţia pentru sex.

Onorează-ţi nevoia de siguranţă

Gândeşte-te la ce vrei şi de ce ai nevoie ca să te simţi în siguranţă cu partenerul tău înainte să ai orice altă iniţiativă. Fii sigură că nu-ţi falimentezi nevoile, ai grijă!

Comunică

Fă din anul ăsta oportunitatea oportunităţilor în materie de comunicare. Comunică despre orice cu partenerul tău. Despre sex, despre vulnerabilităţile voastre, despre mâncare, despre nevoi, despre idealuri... Pentru bunăstarea ta psihică...Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg