De ce aceste femei îşi găsesc greu un partener

1 78295 original jpg jpeg

Femeile empatice sunt privite ca adevărate provocări pentru majoritatea bărbaţilor. Deşi toţi oamenii le îndrăgesc, când vine vorba de interacţiunea cu sexul opus, pot fi destul de intimidante. Iată de ce!

Au trăiri intense

A te afla în relaţie cu o persoană empatică e ca şi cum ai sări de pe o clădire înaltă fără să ajungi vreodată să atingi pământul. Unii bărbaţi sunt încântaţi de această idee, în timp ce alţii nu. Femeile empatice vor lega prietenii oriunde ar merge, de aceea intenţiile lor pot fi percepute greşit.

Sunt adesea înţelese greşit

Un bărbat care nu este empatic nu va putea lega o relaţie cu femeia empatică, şi în acelaşi timp, nici nu o va putea înţelege. Aşadar, de cele mai multe ori, faptele lor şi ceea ce gândesc pot fi interpretate în mod eronat, stricând astfel orice formă de conexiune.

Ştiu ce vor

Totul sau nimic – este dictonul preferat. Pentru ele nu există cale de mijloc, aşa că îşi doresc un partener care să le iubească la fel de mult şi care să fie implicat în relaţie. Altfel, chiar dacă le place pe cineva, însă acesta este indecis, îl vor ţine la distanţă.

Pun o mulţime de întrebări

Vor să ştie tot şi să se asigure că au înţeles bine mesajul, de aceea vor pune mai multe întrebări decât s-ar pune în mod normal la un interviu. Aşadar, bărbaţilor care nu le place să simtă că sunt interogaţi , vor putea înţelege greşit această atitudine, pe care ele le adoptă doar ca să lămurească lucrurile.

Sunt prea sincere

Nu le place deloc să mintă sau să cosmetizeze adevărul. Vor spune verde-n faţă tot ceea ce au de zis, cu o naturaleţe care poate părea intimidantă. Persoanelor care nu pot face faţa adevărului nu le va plăcea deloc această atitudine deschisă.

Au tendinţa de a lua totul personal

Femeile empatice simt totul la un nivel atât de intens, încât chiar şi lucrurile mici, aparent nesemnificative pot avea un impact asupra lor.

Nu le plac aventurile

Dacă plac un bărbat, însă văd din start că intenţiile sale sunt neserioase şi acesta nu îşi doreşte o relaţie stabilă, nu îi vor da acestuia nicio şansă. Preferă relaţiile pe termen lung.

Iubesc cu greu

Din păcate, femeile empatice au multă iubire de oferit oamenilor din jur, dar când vine vorba de partenerul ideeal, din cauză că sunt extrem de selective, se vor îndrăgosti cu greu de cineva. De obicei aşteaptă să dea peste bărbatul care este altfel decât ceea ce au văzut până în prezent şi care să aibă o mulţime de calităţi.

Sursă foto: awakeningpeople.com