De ce se uită bărbaţii după alte femei

1 77653 original jpg jpeg

Indiferent dacă stau la rând să-şi cumpere cafea, traversează strada, sunt la birou etc, majoritatea se uită după persoanele de sex feminin. Mulţi bărbaţi au tendinţa de a se uita după alte femei chiar şi în momentele în care soţiile sunt lângă ei.

Ce ar trebui să facă o soţie într-o astfel de situaţie? Cum să îi spună soţului că nu este normal ceea ce face? Cum să îi explice gelozia, furia, nervozitatea, durerea, incertitudinea şi fustrarea care apare când el întoarce capul după femeia care tocmai a trecut pe lângă el?

Da, este adevărat că poate nu este interesat de o altă persoană. Dar de ce se întâmplă acest lucru? Sunt multe întrebări care le frământă pe femeile din întreaga lume.

Este ceva comun?

Dacă credeai că doar anumiţi bărbaţi se uită după alte femei? Ei bine, nu. Toţi fac asta. Toţi bărbaţii privesc femeile care le atrag atenţia. Aşadar, nu trebuie să fie burlac cel care o face, chiar şi bărbaţii căsătoriţi o fac. Dacă soţul tău nu s-a uitat niciodată după o altă femeie, înseamnă că eşti foarte norocoasă.

Nu te mai iubeşte?

Nu acesta este motivul. El nu şi-a pierdut interesul faţă de tine, ci admite faptul că cealaltă persoană de sex feminin este frumoasă. În plus, mulţi bărbaţi consideră că este un lucru natural să se uite şi la alte femei.

Ce înseamnă atunci?

Dacă un bărbat se uită la o altă femeie înseamnă că a văzut în ea anumite calităţi pe care el le apreciază şi pe care le consideră atractive. Când bărbaţii văd o femeie frumoasă, creierul eliberează o cantitate mai mare de serotonină şi dopamină oferindu-i plăcere. Ei se bucură în secret de ce văd, apoi se întorc la realitate.

Atracţia bărbaţilor

Când un bărbat se uită la o femeie care nu este soţia sau partenera lui, nu înseamnă că se va crea o legătură emoţională cu ea. El este doar atras pentru câteva minute de ceea ce vede. Poate că ea nici nu l-a observat.

Ce spune acest lucru despre el?

Dacă ai observat că partenerul sau soţul tău se uită la alte femei, ar trebui să îi vorbeşti şi să îţi întrebi de ce o face. Nu greşeşti cu nimic.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg