Doar sex? Ce aşteptări mai au femeile în pat?

1 73091 original jpg jpeg

De cele mai multe ori, bărbaţii îşi imaginează că este suficient să dea tot ce au mai bun în pat. Dar, surprinzător sau nu, asta nu este deajuns pentru cele mai multe dintre femei, care îşi doresc mult mai mult de la partneri. Nu, nu vorbim de performanţe sexuale, ci de altă natură.

Este amuzant că bărbaţii au impresia că femeile nu sunt la fel de atrase de sex,pe cât sunt ei. Greşit! Şi femeile adoră să aibă parte de relaţii intime cu partenerii,dar ele nu se rezumă doar la penetrare. Unele vor să fie curtate,chiar dacă sunt într-o relaţie de ani buni,iar altele tânjesc după un preludiu pe care să îl savureze din plin.

Contactul vizual contează

Da,femeile vor să aibă contact vizual în timp ce fac sex. De cele mai multe ori,femeile se plâng că bărbaţii sting lumina când înreţin relaţii intime sau că,pur şi simplu,le evită privirea.  Astfel,ele se simt lăsate pe dinafară,dacă iubitul închide ochii tot timpul sau dacă se uită doar la anumite părţi ale corpului lor... ceea ce le face să se simtă ca o bucată de carne,nu ca o operă de artă. Ce ar fi să îi spui şi lui ce simţi? Sigur nu face conştient asta.

Citeşte şi:Cum păstrezi o relaţie la distanţă

Vor să se manifeste

Adeseori,cuplurile stabile intră într-o rutină din care femeile se tem să iasă,chiar dacă îşi doresc mult asta. Pentru ele,conexiunea intimă este mai mult decât o nevoie şi o plăcere carnală. Este un mod de descătuşare,de eliberare de toate emoţiile acumulate peste zi. Ele vor să scape de stres,de rănile emoţionale,vor să strige,să fie obraznice,să scape de etichete şi de prejudecăţi. Dar le este teamă să nu fie percepute greşit. De aceea,îşi doresc ca iubiţii să fie cei care fac primul pas în acest sens.

Un partener dedicat complet ei

Multe femei habar nu au că sunt multi-orgasmice,deoarece,fără supărare,dar cu mici excepţii,după ce ejaculează,bărbaţii consideră partida încheiată. Femeile au nevoie ca iubiţii să rămână conectaţi,chiar dacă nu mai au ei niciun interes,astfel încât ele să poată explora mai mult din natura lor erotică.

Deci,bărbaţii trebuie să fie dispuşi să stârnească continuu dorinţa sexuală la partenerele lor,dacă vor să le simtă complet dedicate,atunci când sunt în dormitor. Un mic text erotic trimis peste zi,o invitaţie romantică,un cadou simbolic-care să le amintească că sunt speciale şi dorite,toate astea transformă femeile în partenere ideale din punct de vedere sexual.

Citeşte şi:Este bine să faci sex? 9 beneficii surprinzătoare