Duşurile frecvente îţi influenţează viaţa sexuală

1 77665 original jpg jpeg

Oricine şi-ar dori să fie îngrijit şi să se simtă bine în propria piele înainte de o noapte romantică în doi. Dar cum ar fi dacă ai afla că duşul de dinainte îţi va compromite seara? Află motivele pentru care nu e bine să faci duş înainte de sex.

Îţi usucă pielea

Dacă te speli înainte, s-ar putea ca pielea ta să nu mai fie la fel de hidratată şi plăcută la atingere şi să îşi piardă din fineţe. Duşurile frecvente elimină uleiurile naturale din corp, de aceea ar fi indicat să le eviţi înainte de a fi mângâiată.

Săpunurile te fac mai puţin atrăgătoare

Te-ai gândit vreodată că săpunul sau gelul de duş parfumat s-ar putea să nu fie pe placul partenerului tău? Când vine vorba de miros, bărbaţii sunt extrem de sensibili şi, de cele mai multe ori, ei nu suportă aromele dulci şi puternice. La nivelul subconştientului, senzaţia neplăcută le poate afecta starea de spirit, în aşa fel încât să nu îşi mai dorească să facă sex.

Mirosul tău natural îl atrage mai mult

Imaginează-ţi că în trecut oamenii erau atraşi între ei fără să folosească artificii de înfrumuseţare sau de parfumare a pielii. Lasă-ţi pielea exact aşa cum e ea,  căci vei fi mult mai atrăgătoare pentru partenerul tău din punct de vedere hormonal. Atât timp cât respecţi câteva reguli simple de igienă, nu este nevoie să recurgi la alte metode de a-ţi reîmprospăta pielea. Cel puţin nu în cazul unei partie de sex, în care vei transpira inevitabil.

Iroseşti timpul

V-aţi decis spontan să mergeţi la el acasă şi să vă petreceţi noaptea împreună, iar tu îţi faci griji că trebuie să faci un duş înainte? Nu strica momentul şi lasă lucrurile să se întâmple de la sine. Dacă îi vei spune că ţii neapărat să faci duş, nu numai că îl vei face să aştepte şi să îşi piardă răbdarea, dar vei irosi timpul pe care ai putea să îl petreci alături de el în pat.

O baie împreună, mult mai indicată

După ce vă iubiţi în aşternuturi, propune-i partenerului tău să faceţi împreună o baie relaxantă, care vă va da o stare de bine. Cu acest prilej, veţi avea timp să discutaţi mai multe lucruri şi, de ce nu, să vă apropiaţi şi mai mult. Nu exagera cu spumantul de baie şi alege câteva petale de trandafir pentru decor.