FOTO Cuibuşorul de nebunii al lui Mick Jagger. Cum arată vila pe care starul rock o împarte cu iubita balerină

1 fotojet jpg jpeg

La viaţa agitată pe care o are liderul trupei Rolling Stones, avea cu siguranţă nevoie de un cămin în care să-şi poată găsi liniştea. Mick Jagger (78), alături de restul membrilor legendarei formaţii, au plecat într-un turneu în Statele Unite, lucru care l-a determinat pe faimosul rocker să-şi stabilească un „sediu central” peste ocean.

Când îşi încheie concertele din turneul No Filter, liderul trupei ajunge acasă la partenera sa, Melanie Hamrick, o fostă balerină şi coregrafă care i-a făcut vedetei un moştenitor – pe micuţul Deveraux, de patru ani.

Pandemia a amânat mult aşteptatul turneu al legendarei trupe, însă iată că spectacolele marca Rolling Stones se întâmplă în sfârşit! Şi, după încheierea concertelor, Mick ajunge în vila de 2 milioane de dolari pe care o are în Florida şi pe care o împarte cu Hamrick (34) şi fiul lor.

Jagger a cumpărat vila cu patru dormitoare şi şase băi în 2020, când discuţiile despre revenirea lui pe scenă, după operaţia pe cord suferită, erau în toi. Proprietatea se află în Lakewood Ranch, din Sarasota, şi are o suprafaţă impresionantă, care-i poate oferi cupului VIP intimitatea mult dorită.   

În living, există ferestre cât tot peretele, care permit intrarea luminii naturale în casă şi o legătură mai strânsă între interior şi exterior. Dormitorul principal are propria terasă, iar bucătăria este prevăzută, cum era şi de aşteptat, cu cele mai noi şi mai performate aparate elecrocasnice.

În curte, există o bucătărie de vară, un şemineu, piscină şi spa. De asemenea, se poate la masa afară, dacă este preferat acest lucru.

Jagger şi Hamrick formează un cuplu încă din 2014, lucru care n-ar face imposibilă o nuntă între cei doi părinţi. „Rămâne de văzut ce le rezervă viitorul. Până atunci, cei doi amorezi se simt bine împreună pe una dintre numeroasele proprietăţi ale lui Mick”, declară o sursă din anturajul lor pentru The Post.

Page Six a publicat un material despre apropierea celor doi iubiţi în timpul pandemiei şi despre devotamentul balerinei în ceea ce-l priveşte pe tatăl copilului ei atunci când acesta a fost nevoit să suporte o operaţie pe inimă, anul trecut, şi a necesitat o recuperare minuţioasă.

Hamrick şi Jagger au colaborat la un spectacol de balet pe melodiile Rolling Stones. Melanie s-a retras din activitate în 2019, după 15 ani petrecuţi pe scenă alături de American Ballet Theatre, şi are acum grijă de fiul lor de 4 ani.

Foto - Dezvoltator imobiliar, InstagramRecente

narcisist jpg
cuplu jpg
Alimente care reaprind focul pasiunii in cuplu  Sursa foto shutterstock 532780828 jpg
Top cinci cauze frecvente ale unui divort  Sursa foto Pixabay png
Obiceiul secret al cuplurilor rezistente  Sursa foto Pixabay jpg
dragoste jpg
toff ro@clickpentrufemei ro jpg
divort jpg
sarut jpg
probleme aparute in cuplu jpg
pepene  jpg
Cum te poate apropia de partener experienta unui festival  Sursa foto shutterstock 1623381868 jpg
CUPLU NUNTA shutterstock 265594832 jpg
Ce este o relatie karmica  Sursa foto shutterstock 1127678003 jpg
5 obiceiuri care te fac mai atractiv  Sursa foto shutterstock 385892212 jpg
Ce sa faci cand partenerul isi pierde interesul pentru sex  Sursa foto shutterstock 2309643219 jpg
mariaj jpg
Divort jpg
Cuplu jpg
Cuplu jpg