Lucrurile pe care bărbaţii le observă prima dată la o femeie

1 78081 original jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată ce atrage atenţia unui bărbat atunci când te vede pentru prima oară? Sunt anumite lucruri care chiar dacă nu vrei, nu te vor putea face să  treci neobservată.

Zâmbetul

Un zâmbet frumos este unul dintre primele lucruri pe care le observă un bărbat la o femeie. În momentul în care aceasta afişează un zâmbet larg, este automat considerată mai atrăgătoare şi, în acelaşi timp, mai limbajuşor de abordat. Optimismul şi starea de bine sunt două ingrediente care transmit despre tine că eşti o femeie care ştie să se bucure de viaţă. În prezenţa unei femei cu o atitudine fericită, bărbaţii se simt mai încrezători şi vor simţi să îţi răspundă la fel. Aşa că vorba aceea potrivit căreia e bine să zâmbeşti pentru că nu ştii cine se poate îndrăgosti de tine, este perfect adevărată.

Privirea

Chiar dacă este posibil să fi auzit acest lucru de multe ori, încât să ţi se pară deja un clişeu, bărbaţii sunt cuceriţi de ochii care transmit multe. O privire poate spune multe despre o persoană şi poate fi cea de la care se aprinde scânteia. Psihologii susţin că mai mult de 70% dintre bărbaţi sunt atenţi prima oară la ochii femeilor mai mult decât orice altceva. Există, de asemenea, şi un stereotip al bărbatului care este atras de femeile cu ochii mari, copilăroşi. Dacă vrei să te foloseşti de puterea de seducţie cu ajutorul ochilor, păstrează mai mult de 7 secunde contactul vizual cu bărbatul care ţi-a atras atenţia.

Părul

Podoaba capilară se află şi ea în topul lucrurilor care-i atrag atenţia unui bărbat. Dacă este strălucitor şi îngrijit, va transmite că starea ta de sănătate este bună şi că acorzi atenţie înfăţişării tale. Aşa că orele petrecute la coafor sau acasă, aranjându-te, nu sunt degeaba.

Sânii

Oricât de superficial ar părea, era inevitabil să nu fi fost incluşi în acestă listă. În realitate, la nivel subconştient, sânii sunt consideraţi a fi un semn de tinereţe şi de fertilitate, astfel încât bărbaţii pot avea o scuză plauzibilă de fiecare dată când le vor scăpa ochii în decolteul unei femei. Pentru a-şi menţine elasticitatea mai mult timp, îi poţi masa ca orice altă parte a corpului, cu uleiuri naturale, precum cel de cocos, iar pentru fermitate, fă exerciţii pentru zona pieptului, cum ar fi flotările.

Picioarele

Sigur nu mai e o surpriză că bărbaţii sunt atraşi de picioare. Acestea nu trebuie să fie neapărat cele mai lungi, însă sunt percepute ca fiind frumoase dacă sunt îngrijite. Bărbaţii adoră picioarele fine, hidratate şi proaspăt epilate şi pedichiura proaspăt  făcută. De aceea, nu neglija aceste aspecte nici măcar în sezonul rece, când pielea corpului nu mai este la fel de mult expusă.

Carisma

Una dintre trăsăturile care-l atrag şi nu cea din urmă, carisma, este cea care te ajută să te remarci într-o încăpere plină cu oameni. Aceasta atrage ca un magnet şi stârneşte curiozitatea celor din jur. De obicei, femeile carismatice stăpânesc arta limbajului nonverbal şi ştiu să îşi pună în evidenţă gesturile feminine, pe care bărbaţii le găsesc pur şi simplu irezistibile.