Modalităţi prin care-ţi surprinzi partenerul

1 77709 original jpg jpeg

Să fii îndrăgostită este un sentiment minunat - ştii că există o persoană care se află mereu lângă tine, care are grijă de tine şi care te sprijină şi invers. Cu toate acestea, orice relaţie are suişuri şi coborâşuri – asta implică eforturi, care trebuie realizate de ambii parteneri.

Surprinde-ţi partenerul cu mici surprize. El va aprecia efortul pe care-l faci, şi relaţia se va îmbunătăţi. Pentru a-ţi veni în ajutor, iată care sunt cele mai bune modalităţi prin care îl poţi surprinde în fiecare zi!

Mic dejun la pat

Toată lumea se grăbeşte să plece dimineaţa. Însă, tu îţi poţi surprinde partenerul cu un mic dejun, pe care să-l mâncaţi amândoi în pat. Cel mai bun moment pentru o astfel de surpriză este ziua de sâmbătă sau de duminică, când nu lucraţi.

Lasă-i un bileţel

Nimic nu spune mai mult despre dragostea pe care i-o porţi decât un bileţel scris de tine. Scrie-i un cuvânt/o frază simplă şi drăguţă. Lasă-i hârtiuţa în fiecare dimineaţă în locuri diferite, dar unde să o vadă.

Mergeţi la o plimbare

Spune-i că vrei să mergeţi la o plimbare în parc – este ocazia perfectă pentru a discuta despre voi, despre ce faceţi, despre ce se întâmplă în general. Acesta este cel mai simplu mod prin  care puteţi petrece timp împreună. Astfel de gesturi întăresc o relaţie.

Pregătiţi cina împreună

Modalitatea cea mai bună prin care îţi poţi întări relaţia este gătind împreună. Propune-i ca diseară să pregătiţi amândoi cina. Vezi ce spune.

Jucaţi-vă jocuri

Este important ca într-o relaţie să existe şi momente distractive. Pentru asta, ar trebui să jucaţi jocuri video sau jocuri care vă amintesc de copilărie când ieşiţi cu ceilalţi prieteni. Fiecare om are un joc preferat. Alege-ţi ce vă place.

Plecaţi într-o mică excursie

Nu trebuie să aveţi stabilită o destinaţie. Urcaţi-vă în maşină sau tren şi opriţi-vă acolo unde vedeţi ceva ce vă place. Ascultaţi muzică, opriţi din loc în loc, creaţi amintiri.

Aduceţi-vă aminte de prima întâlnire

Prima întâlnire cu persoana iubită nu se uită. Ea funcţionează întotdeauna ca un farmec. Te face să ţii minte toate lucrurile care te-au făcut să te îndrăgosteşti de partenerul tău.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg