Poziţii de sex care te ajută să ai un corp de invidiat

1 73074 original jpg jpeg

Dacă nu ai timp de exerciţii, dar ţi-ai dori să ai un corp de invidiat, încearcă una dintre aceste poziţii, data viitoare când faci sex cu iubitul tău. Bonus, aceste ipostaze îţi garantează o partidă de zile mari, aşa că sigur veţi vrea să le încercaţi iar şi iar.

Doggy Style cu fundul ridicat

Doggy style este o poziţie uzuală pentru cele care preferă să fie penetrate pe la spate. Aşadar,plecând de la această postură,cu palmele şi genunchii sprijiţi pe podea,ridică uşor fundul,până ce formezi un V întors,din picioare şi partea superioară a corpului,deci vei sta cu capul în jos. Depărtează puţin picioarele şi lasă-l să penetreze adânc. Poţi îndoi puţin picioarele,dacă este nevoie.

Puntea

Această poziţie este destul de uşor de pus în practică pentru amândoi,dar abdomenul tău este intens lucrat. Te întinzi pe spate,cu picioarele îndoite,iar el îngenunchează în faţa ta. Pentru ca vaginul să ajungă la nivelul penisului său,ridici mijlocul şi depărtezi picioarele. Unghiul format va permite penisului să stimuleze partea de sus,super-sensibilă,a vaginului. Bonus,strânge şi desfă picioarele pentru un plus de plăcere.

Citeşte şi:8 lucruri care transformă o partidă de sex banală în una extraordinară

Cincizeci de umbre ale yoga

Dacă nu te-ai convins încă de farmecul practicării yoga,încearcă această poziţie:stai întinsă pe spate,cu genunchii flexaţi în exterior,şi cu tălpile lipite,ca în poziţiile clasice de meditaţie,doar că nu stai în şezut,ci întinsă. Acum ridică braţele deasupra capului şi uneşte încheieturile palmelor. El va sta deasupra ta,încălecându-ţi mijlocul. Ce va urma,descoperiţi singuri.

Lumânarea îndoită

Această poziţie înviorează şi pune la lucru întregul corp. Întinde-te pe spate,în timp ce el îngenunchează,cu picioarele puţin depărtate,deasupra capului tău. Acum,ridică corpul şi picioarele în sus,în poziţia „lumânarea”,apoi adu picioarele spre faţă,cuprinzându-i şoldurile iubitului. Dacă ţi se pare prea complex,poţi rămâne cu picioarele ridicate.

Citeşte şi:Ce nu trebuie să-i spui niciodată partenerului

Cârma în mâinile tale

Partenerul se aşează pe pat sau pe jos,cu picioarele îndoite sub el,în timp ce tu îl încaleci. În această poziţie doar tu conduci,aşa că,cu cât depui mai mult efort-mişcări mai energice şi mai ample-cu atât mai multe calorii vei arde. Deşi poziţia pare comodă,nu este deloc aşa.