Poziţii de sex fantastic în care părul lung nu te încurcă

1 72953 original jpg jpeg

Părul lung poate duce la situaţii jenante în timpul actului sexual, atunci când el se sprijină din greşeală pe pleata ta. Iată 5 poziţii din care nu mai eşti nevoită să îţi aşezi tot timpul părul, iar el nu mai stă cu stres că iar te păruieşte fără voia sa.

Din picioare

Stai cu fundul uşor sprijinit pe blatul din bucătărie,în timp ce el penetrează din faţă. Tu ridici un picior pe coapsa lui şi îţi dai capul pe spate,astfel încât părul să nu mai stea în calea voastră. Vei arată exact ca desprinsă de pe coperta unui roman de dragoste. Acum îţi poţi flutura părul cât vrei. Dacă părul este mai lung de fund,atunci lasă-l pe el să stea sprijinit de blat,iar tu cu faţa spre el.

Întinsă pe pat

În cazul în care ai nevoie ca părul tău să arate decent în ziua următoare,foloseşte feţe de pernă de mătase sau de satin. Materialul neted împiedică firele să se încreţească,plus că îţi dă o senzaţie de bine. Întinde-te pe spate,pe pat,şi răsfiră-ţi părul pe perna. Arăţi ca o zeiţă,iar podoaba capilară nu va trăda a doua zi faptul că ai avut parte de o noapte nebună. Înfăşoară-ţi picioarele în jurul lui,în timp ce el stă aplecat peste tine. Tu eşti liberă să îl ciufuleşti,doar el nu pierde decât 2 minute aranjându-şi părul.

Citeşte şi:Cum recunoşti o relaţie toxică

Pe scaun

Iubitul trebuie să se aşeze confortabil pe un scaun sau pe canapea. Apoi,tu te aşezi în braţele lui şi îl pui pe el să se joace cu părul tău.

Rapunzel

Stai în poala lui,cu părul legat lejer şi lasă-l să ţi-l desprindă atunci când sunteţi înfierbântaţi. Deşi greu de crezut,părul este un element erotic,iar faptul că el cade dramatic pe umeri exact în momentul culminant face din această scenă un episod romantic şi fierbinte în acelaşi timp. Dă-ţi capul pe spate şi flutură pletele. Sau adu-ţi părul pe sâni,tachinându-l pe iubit.

Pedalează,poneiule!

Dacă îţi place sexul un pic mai dur,pune-te în patru labe,cu genunchii la marginea patului şi uşor depărtate picioarele. Lasă-l să te ţină de părul prins în coadă de cal,ca de un hăţ. În acest fel,cu cealaltă mână,îţi poate stimula clitorisul. 

Citeşte şi:Secrete neştiute despre orgasm