S-au văzut, s-au plăcut, s-au logodit pe circuit

1 78358 original jpg jpeg

Cu viteză spre căsătorie. Un cuplu britanic şi-a unit destinele pe circuit. În urma unui test drive cu un Renault Clio RS, Matthew Creed, pasionat de curse, a intrat automat într-un concurs pe care l-a şi câştigat. Premiul cel mare a fost un tur de circuit cu un monopost pe circuitul Paul Ricard din sudul Franţei.

Matthew şi-a luat şi iubita, pe Hayley Melen, cu el în excursia pe Riviera Franceză şi a considerat că circuitul, care va găzdui anu viitor Marele Premiu al Franţei, este locul perfect pentru o cerere în căsătorie. Norocul lui Matthew, Hayley a spus “DA”.

“Ziua a fost perfectă. Amândoi am fost mereu pasionaţi de Formula 1 şi suntem mari fani Renault. De multe ori am fost pe circuit cu maşina mea, un Clio RS 200.

Hayley m-a încurajat să-mi îndeplinesc visul şi am ştiut că este momentul perfect ca să devin cel mai norocos bărbat din lume: ziua în care ea va accepta să-mi devină soţie”, a povestit Matthew.Pentru a face ziua perfectă, cei doi au urcat la volanul unor monoposturi Formula Renault 2.0 cu 800 de cai putere.