Semne că relaţia e de viitor

1 79423 original jpg jpeg

Se spune că pentru ca o relaţie să aibă succes, este nevoie de afecţiune, comunicare şi înţelegere. Însă aceste lucruri nu sunt suficiente, mai ales dacă îţi doreşti o relaţie pe termen lung, o căsnicie şi o familie fericită. Prin urmare, încearcă să te încrezi în clişee şi să acorzi o atenţie sporită unor detalii care fac diferenţa.

Spui ceea ce gândeşti

Relaţiile sănătoase sunt acelea în care atât tu, cât şi partenerul nu numai că staţi perfect la capitolul comunicare, dar aveţi tăria de caracter în a vă spune verde în faţă tot ceea ce vă deranjează şi ceea ce nu vă convine. În acele momente de sinceritate, uneori dureroară, nu trebuie să simţi teamă şi nici constrângere, ci doar libertatea de a dezvălui ceea ce simţi şi ce gândeşti.

Ai propriul spaţiu

Oricât de îndrăgostită ai fi de partener, trebuie să recunoşti că simţi nevoia, din când în când, să ai timpul tău liber, în care să faci ceea ce îţi place şi să nu fii forţată de absolut niciun factor extern. Nimeni nu îţi poate lua momentele petrecute în singurătate, în care reflectezi şi iei parte la activităţi care te destind. Fie că e vorba de citit, de cântat, pictat sau o seară cu prietenele, este dreptul tău să fii liberă şi să îţi reîncarci bateriile. Partenerul trebuie să te înţeleagă şi să facă acelaşi lucru, deoarece şi iniţiativa lui va ajuta la menţinerea unei relaţii sănătoase.

Îţi place relaţia aşa cum e

Un prim semn al unei relaţii nefericite este nemulţumirea legată de lucruri mărunte şi speranţa că acestea se vor schimba şi că iubirea va fi din nou ca la început. Când eşti într-un cuplu fericit, nu ai de ce să te gândeşti la schimbări, ci accepţi totul ca pe un dat. Învaţă să apreciezi ceea ce ai şi să fii mulţumită de persoana de lângă tine pe care tu ai ales-o de la bun început. Nu uita că abia după ce îi vei accepta defectele, vei începe să îi vezi şi calităţile.

Iei decizii cu partenerul

Nu e nevoie să ai o relaţie perfectă pentru a lua decizii cu partenerul tău de viaţă. Este suficient să vă organizaţi şi să încercaţi să găsiţi întotdeauna soluţia ideală. Fie că e vorba de decizii mari, cum ar fi cumpărarea unei case sau decizii mai mici, cum ar fi îngrijirea unui animal de companie, acestea trebuie luate împreună, după ce au fost discutate. Când ştii că omul de lângă tine este de acord cu principiile tale de viaţă, parcă şi atmosfera devine mai plăcută. În cazul în care aveţi opinii contrare, alege-ţi calea amiabilă, în urma căreia amândoi veţi avea de câştigat.

Intimitatea joacă un rol cheie

Pentru ca o relaţie să funcţioneze, nu există conexiune mai puternică decât cea care are loc în dormitor. Specialiştii susţin că nevoia de ataşament există încă din naştere, motiv pentru care găsim în persoana dragă tot ce nu ne oferă ceilalţi oameni cu care socializăm. Este constatat faptul că persoanele care au un raport de afecţiune fizică crescut sunt cu mult mai satisfăcute faţă de cele care nu se bucură de acest privilegiu. Mai mult decât atât, dacă trăieşti momentele din intimitate cu aceleaşi sentimente ca la începutul relaţiei, te poţi numi o norocoasă în dragoste.

Sursă foto:Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg