Sexul nu dispare la vârsta a treia

1 59124 original jpg jpeg

Probabil că mulţi dintre noi ar spune, da, normal că nu mai are niciun rost! Însă, sexul la vârsta a treia e cu mult mai bun decât cel din tinereţe. Cel puţin aşa spun specialiştii.

Sex la vâsta a treia:mai puţin,dar mai bun. Acesta este verdictul specialiştilor. Chiar dacă sună amuzant,femeile de vârsta a treia sunt mai mulţumite de viaţa lor sexuală decât cele tinere,care fac amor regulat.

Un studiu recent afirmă că două treimi din femeile cu vârsta de peste 60 de ani sunt mai mulţumite de viaţa lor sexuală (aproape 60% dintre femei spun că sunt foarte mulţumite),chiar dacă nu fac amor atât de des,se arată pe site-ul LiveScience.

Psihiatrii din cadrul Universităţii din California sunt de părere că acest lucru este legat de calitatea vieţii. Astfel,dacă,în general,duc un trai mulţumitor atunci automat acest lucru se reflectă în viaţa lor sexuală.

Alte studii mai arată că,pe măsură ce cuplurile se debarasează de responsabilităţi sunt din nou dispuşi să-şi retrăiască viaţa aşa cum o făceau pe vremuri,în tinereţe (devin nostalgici şi reîncearcă să se concetreze asupra relaţiei).