Spune-mi ce visezi ca să-ţi spun cum e relaţia ta de cuplu şi ce ai de făcut pentru a scăpa de coşmaruri

1 somn jpg jpeg

În pandemie, visele noastre au devenit parcă mai detaliate şi mai pregnante, sunt de părere experţii, iar însemnătatea lor este interpretată în fel şi chip. Însă ne pricepem noi oare să descifrăm mesajele pe care încearcă să ni le transmită subconştientul?

Visele sunt modul natural şi sigur prin care creierul nostru procesează gândurile şi amintirile noastre, însă, de cele mai multe ori, nu ştim ce anume să înţelegem din ele atunci când ne trezim şi ni le amintim. Adesea tragem concluzii cu privire la viitorul nostru sau la ceva care trebuie schimbat în viaţa noastră. Însă ştim ce înseamnă visele pe care le avem pentru relaţia noastră sentimentală? Iată câteva interpretări făcute de specialişti cu privire la cele mai frecvente vise legate de cuplu!

Răzbunarea pe fostul partener

De ce?

Dacă ultima ta relaţie nu s-a încheiat în termeni amiabili sau dacă simţi că fostul tău iubit nu s-a purtat cu tine aşa cum meritai, atunci e posibil să ai resentimente care ies la suprafaţă prin vise.

Ce e de făcut?

Resentimentele sunt ca şi cum tu iei otravă şi speri ca celălalt să moară. Sunt toxice pentru tine de la un capăt la altul. Ceea ce te-ar putea ajuta este să îi scrii fostului tău partener o scrisoare, în care să precizezi ce lucruri bune au existat la voi în cuplu şi ce te-a nemulţumit. După ce ai trecut totul pe hârtie, distruge scrisoarea. Nu contează atât să ajungă la el toate nemulţumirile tale actuale, cât mai ales să-ţi fie ţie clar cum stai şi ce sentimente să ai despre trecutul tău, să le conştientizezi şi să le accepţi.

Partidă de sex cu fostul iubit

Să fi avut parte de momente intime mai incitante cu fostul decât cu actualul sau îţi doreşti numai să-l faci gelos pe fostul partener, ca să ştie ce pierde după ce nu mai e cu tine?

Discută despre viaţa ta sexuală cu actualul tău partener şi trasează ce vă place şi ce poate fi îmbunătăţit în dormitor. Nu ezita să-ţi exprimi sentimentele, să vorbeşti despre ce-ţi facă plăcere şi ce ţi-ai dori să facă iubitul tău. E limpede că numai gândul la fostul iubit apare în prezent cu un motiv. Acest motiv poate fi că nu eşti complet satisfăcută de actuala ta viaţă intimă.

Despărţirea de partener

În pandemie, mai toate cuplurile au întâmpinat momente dificile. Stresul din izolare îşi pune amprenta şi asupra relaţiei pe care o ai cu jumătatea ta sau naşte tot felul de temeri că nu veţi rezista mai mult împreună şi vă veţi despărţi.

Încearcă să te concentrezi pe ceea ce poţi controla în doi, găseşte noi metode de-a te conecta cu partenerul tău şi propune-i activităţi sau discuţii pe subiecte care vă fac amândurora plăcere.

Moartea partenerului

Dacă eşti fericită în acest vis, e motiv de îngrijorare. Dacă eşti supărată, tristă, nimic în neregulă în asta. În viaţa de zi cu zi, nu uita să-ţi aminteşti iar şi iar ce-ţi place la jumătatea ta, cum te poţi bucura de prezenţa iubitului în viaţa ta. Astfel, grijile pe care ţi le faci cu privire la posibila pierdere a lui se vor estompa.

Foto - ShutterstockRecente

cuplu certat jpeg
Indifelitate jpg
cuplu  shutterstock 1673456887 jpg
barbat si femeie shutterstock 149223914 jpg
cuplu  man g580e3df0f 1280 jpg
medicamente  barbat  shutterstock 2019419141 jpg
relatii toxice violeta moisa util mic mp4 thumbnail png
inel logodna  cerere casatorie  love g2cc41c38e 1280 jpg
cuplu  shutterstock 2086941742 jpg
Cuplu jpg
mireasa  pixabay bride gc93a96564 1280 jpg
sampanie shutterstock 263409551 jpg
Cerere in casatorie jpg
femeie shutterstock 2120630525 jpg
prezervative  condoms g2fdfee469 1280 jpg
cuplu in pat shutterstock 662146600 jpg
femeie ruj rosu shutterstock 151548218 jpg
florarie Brasov jpg
sarut shutterstock 139884175 jpg
barbat si femeie shutterstock 537199063 jpg