Stereotipuri şi metode eronate de a determina mărimea organului sexual bărbătesc

1 shutterstock 155920382 jpg jpeg

Societatea noastră este obsedată de sexualitate. Aceasta este considerată în continuare un subiect tabu şi nu se poate vorbi deschis întotdeauna despre ea, dar toată lumea are întrebări şi curiozităţi. Este un mod de gândire care îi face pe mulţi să tragă concluzii pripite.

Există atât de multe mituri şi concepţii greşite despre fiecare faţetă a sexualităţii umane, încât ar fi imposibil să le aduni pe toate într-un singur loc. În cele ce urmează, vei găsi cele mai frecvente stereotipuri corelate cu dimensiunea generoasă a organelor genitale ale unui bărbat. Una dintre acestea este rasa, care poate duce la apariţia multor prejudecăţi. Acestea nu provin din intoleranţă sau ură, ci mai mult din lipsă de înţelegere. Asiaticii nu sunt întotdeauna mai puţin norocoşi, iar africanii nu au fost înzestraţi de la natură cu organe sexuale de dimensiuni mari. Oamenii sunt diferiţi şi unici, deci nu este cazul să blocăm pe nimeni în şabloane.

Mărimea încălţămintei

Aceasta este probabil una dintre cele mai cunoscute metode pe care oamenii le folosesc pentru a judeca măsura organelor sexuale masculine. Fetişismul picioarelor poate juca un rol în persistenţa acestei credinţe sau poate fi de vină doar faptul că dimensiunea pantofilor este una dintre cele mai evidente măsurători personale. Femeile mai ales vin cu ecuaţii complicate în încercarea de a găsi o legătură între dimensiunea picioarelor unui bărbat şi lungimea organelor sale reproducătoare. Se pot face oricâte calcule, dar, în cele din urmă, nu vei fi mai aproape de rezolvarea misterului. Este doar un mit.

Vocea gravă

Sigur, o voce gravă are un efect seducător asupra, dar înu este un indicator al dimensiunii mari a organelor sexuale. Cu toate acestea, unii cred că poate fi un indicator demn de luat în seamă. Oricum ar fi, este doar o iluzie pe care niciunul dintre bărbaţii cu astfel de voce, îndeosebi cei faimoşi, n-ar fi dornic să o risipească.

Înălţimea

La fel ca mărimea pantofilor, înălţimea nu are nimic de-a face cu lungimea organelor genitale masculine. Ştiinţific, probabil că are cea mai mare valoare dintre toate măsurătorile, însă cercetările care au descoperit o corelaţie între înălţime şi dimensiunea organelor sexuale au fost de mică anvergură şi lipsite de importanţă pentru a fi luate în serios. Aşadar, deşi ar putea părea un bun punct de plecare dacă ai această curiozitatea în privinţa cuiva, ar trebui să te pregăteşti pentru o dezamăgire. Dacă ar fi să foloseşti această presupusă corelaţie pentru a căuta cel mai înzestrat om posibil, e posibil să ai succes. Mai bine îţi urmezi inima.

Lungimea degetelor

Această metodă de măsurare a fost perpetuată de un sexolog. Acesta indica ca bărbatul să formeze litera L cu degetul arătător şi degetul mare, apoi să se măsoare distanţa dintre cele două vârfuri de degete. Cifra obţinută ar trebui să coincidă cu măsura organelor sexuale. Rezultatul nu corespunde întotdeauna cu realitatea. Un alt zvon spune că organele sexuale masculine de trei ori lungimea degetului mare. La fel ca în cazul celorlaltor tipuri de măsurători, şi acesta este un mit.

FOTO: Shutterstock