Test. Răspunde la aceste întrebări și află dacă sunteți pregătiți pentru căsătorie!

Răspunde la aceste întrebări și descoperă dacă tu și partenerul tău sunteți pregătiți să duceți relația la următorul nivel și să vă căsătoriți! Acest test poate fi făcut individual sau în cuplu. 

image

Decizia de a te căsători este una dintre cele mai importante alegeri pe care le poți lua în viață. Prin urmare, înainte de asta, este esențial să îți cunoști foarte bine partenerul și să îți dorești în totalitate să îți fie alături toată viața. 

Așadar, ești gata să spui „da‟? Răspunde afirmativ la următoarele întrebări, realizate de psihologul Lisa Kaplin, și află răspunsul! Dacă ai răspuns „nu‟ la cel puțin o întrebare, este necesar să îmbunătățești acel aspect al vieții voastre de cuplu. 

Citește și: Un joc de doar 3 minute îți poate salva relația de cuplu!

Testul care îți spune dacă ești pregătit pentru căsătorie 

  1. Relația a trecut de etapa „fluturașilor în stomac‟? Oricât de frumoasă ar fi această perioadă, ea nu durează o veșnicie, iar ambii parteneri trebuie să fie conștienți de acest aspect.
  2. Aveți mai mult de 25 de ani? Creierul nu este complet dezvoltat până la 25 de ani, spun studiile științifice. Așadar, dacă nu ai atins această vârstă, s-ar putea ca în câțiva ani să regreți deciziile pe care le iei acum. 
  3. Discutați deschis despre problemele voastre? Fiecare partener observă problemele din cuplu, iar abordarea lor este esențială pentru sănătatea relației. 
  4. Ești dispus să îți accepți partenerul așa cum este? Speranța de a-ți schimba partenerul în viitor este sortită eșecului. Așadar, fie îl accepți așa cum este, fie puneți capăt relației!
  5. Ați discutat despre posibilitatea de a avea copii? Dar despre rolul Religiei în viața voastră? Se pare că aceste probleme duc adesea la certuri în cuplu.
  6. Știți cum vor fi împărțite finanțele și responsabilitățile voastre? Discuția sinceră despre aceste aspecte este crucială pentru armonia conjugală.
  7. Te poți imagina alături de partener la vâsta de 60 de ani? Pentru a rămâne împreună pe termen lung, trebuie să vă bucurați de compania celuilalt. 
  8. Ați avut o conversație sinceră despre intimitate și fidelitate? Dacă nu, este necesar să discutați despre aceste aspecte înainte de căsătorie. 
  9. Ce prețuiți cel mai mult în viață? Într-o căsnicie, partenerul trebuie să fie dispus să îl susțină pe celălalt în atingerea obiectivelor și viselor sale. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg