Trucuri pentru sex în 5 minute

1 73355 original jpg jpeg

Cu programul ocupat la maximum, este uşor ca nopţile de amor să cadă în partea de jos a listei de priorităţi, dar sexul poate stimula cu adevărat relaţia şi îţi ridică starea de spirit, oricât de scurtă ar fi partida.

Crezi că nu ai suficient timp pentru sex? Fie că ai 5,10 sau 15 minute pentru asta,descoperă cum poţi avea orgasm de fiecare dată...

Cinci minute

Cine ajunge la orgasm în cinci minute sau mai puţin este destul de ambiţios,deoarece majorităţii femeilor le ia mult mai mult de atât să atingă climaxul. Dar,dacă vi se întâmplă să vă aprindeţi tot pupându-vă,dar nu aveţi mai mult de 5 minute la dispoziţie,iată mai multe trucuri care vin în ajutorul vostru.

Citeşte şi:5 moduri de a îmbunătăţi poziţia misionarului

Gândiţi-vă la sex

Gândiţi-vă la această scenă cu câteva ore în prealabil. Doar nu este prima dată când vi se întâmplă. Vă puteţi trimite mesaje intime (în timp ce el este la duş,iar tu te machiezi în dormitor) sau vă puteţi atinge lasciv în timp ce vă îmbrăcaţi,ori îi poţi şopti la ureche ce vrei să faci cu el sau ce vrei ca el să facă pentru tine.

Ce te excită?

Nu te aştepta la penetrare profundă,atunci când faceţi sex pe fugă. Gândeşte-te la ce altceva te excită-ar putea fi modul în care te atinge în părţile intime,cum îţi sărută gâtul sau chiar cum se uită la tine.

Intră în starea de spirit

Petrece ceva timp gândindu-te la un scenariu sexy,citeşte ceva excitant,uită-te la un filmuleţ sau caută nişte poze provocatoare cu el (dacă vă trimiteţi aşa ceva).

Nu vă dezbrăcaţi

Păstraţi-vă hainele pe voi şi folosiţi-vă de mâini pentru a stimulaorganele genitale prin lenjeria intimă.

Citeşte şi:5 poziţii de sex inspirate din Fifty Shades Darker

Încercaţi jucăriile pentru adulţi

Un vibrator poate fi o modalitate foarte bună de a grăbi orgasmul în numai 5 minute.  Nu trebuie să-l folosiţi doar pe clitoris sau vagin-sânii,sfârcurile şi penisul lui sunt,de asemenea,sensibile la vibraţiile.

Gemetele de plăcere au un rol important

Gemetele de plăcere te ajută să ajungi mai rapid la orgasm,susţin cercetătorii. Ca să atingi climaxul,scoate zgomote incitante în timpul partidei,fie că respiri cu zgomot,gemi uşor sau ţipi de plăcere.