Tu cum te ţii de mână cu iubitul tău? Iată ce spune acest gest despre relaţia voastră

1 83748 original jpg jpeg

Te ţii de mână cu iubitul tău într-un anumit fel? Deşi este un gest simplu, acesta poate spune multe lucruri despre relaţia voastră, susţin psihologii. 

O atingere uşoară a degetelor: RESPECT 

Această modalitate de a te ţine de mână arată că ai o relaţie stabilă emoţional şi că ai încredere deplină în partenerul tău. Le arăţi celor din jur că eşti într-o relaţie, însă ai şi suficient spaţiu personal.

image

Palmă în palmă: RESPONSABILITATE

Este o modalitate extrem de populară care arată cine domină relaţie. Cel care are palma îndreptată spre pământ este liderul relaţiei. Atunci când bărbaţii vor să îşi protejeze sau să îşi calmeze partenerele, le ţin de mână în acest fel.

image

Citeşte şi: De ce înşală oamenii? Nu, nu are nicio legătură cu durata relaţiei. Ce spun cercetătorii

Vă leagă sentimente mai profunde, nu doar atracţia fizică. Încercaţi să fiţi sinceri unul cu celalalt, fără a vă arăta slăbiciunile. Este o relaţie bazată pe încredere şi grijă.

image

Vă ţineţi de degetul mic: FLIRT

Sunteţi la etapa flirtului, când încă descoperiţi lucruri unul despre celălalt şi nu sunteţi pregătiţi pentru niciun fel de responsabilitate. Adesea, cei care sunt la începutul unei relaţii se ţin în acest fel de mâini.

image

Atingeri accidentale: SIMPATIE

Atunci când mergeţi unul lângă celalălalt şi mâinile voastre se ating uşor, fără să vi le împreunaţi, dezvăluie că unul dntre voi trimite semnale nonverbale de simpatie. De cele mai multe ori, această relaţie este una de prietenie.

image

Degetele strânse în pumn: ÎNCREDERE

Cel care ţine degetele îşi arată respectul şi loialitatea faţă de celalalt partener. Cel a cărui mână este strânsă în pumn dezvăluie încredere deplină. Atunci când doi oameni au o relaţie sănătoasă şi stabilă se ţin de mâini în acest fel.

image

Vă ţineţi de încheieturi: ATRACŢIE

Acest mod de a vă ţine de mâini arată ciudat şi agresiv, însă dezvăluie că sunteţi atraşi fizic unul de celalalt. Totodată, acest grest poate arăta şi că o persoană este egoistă.

image

Sursă: brightside.me