Zodiacul sexual 2017 - când vei avea parte de sex incendiar!

1 73096 original jpg jpeg

Aventurierii anului 2017 sunt Săgetătorii, care nici nu se gândesc să se implice, deocamdată, într-o relaţie serioasă, motiv pentru care se aruncă în braţele oricui promite să le ofere o noapte de vis… sau mai multe. Dar, să vedem cum stau şi celelalte zodii, din punct de vedere al sexului fierbinte.

Berbec

Dacă până acum ai fost destul de rezervat în pat,2017 este anul în care vrei să pui în practică fanteziile sexuale,iar pentru asta ai nevoie de un partener care să fie 100% deschis provocărilor. Iar cei mai mulţi nativi îl au deja lângă ei,doar că nu ştiu. Cei care nu sunt implicaţi într-o relaţie,au toate şansele să găsească pe cineva compatibil. Zilele de sex nebun se anunţă primăvara,la începutul lunii mai,şi în a doua parte a lunii septembrie.

Taur

Din păcate… sau din fericire,depinde din ce unghi priveşti lucrurile,Taurii au parte mai des de sex de împăcare,decât de sex nebun,şi asta pentru că relaţia de cuplu este una destul de tensionată în primele luni din an. Dar şi sexul de împăcare poate fi incendiar,iar nativii ştiu cel mai bine asta. Deci,pregătit să fii dus în al şaptelea cer trebuie să fii la finalul lunii februarie,primele zile din mai şi în a doua săptămână din decembrie.

Gemeni

În 2017,Gemenii care nu şi-au găsit încă jumătatea vor stabili legături puternice. Interesant este că partenerii vor fi dispuşi să pună în practică cele mai nebuneşti fantezii,iar Gemenii nici nu se gândesc să dea înapoi. Veţi aprinde artificii pe tavan în data de 18 aprilie,în a doua jumătate din iunie şi în octombrie.

Rac

Pentru Raci,oportunităţile romantice sunt destul de sărace în acest an,aşa că pentru cei care încă îşi caută jumătatea,este foarte posibil ca şansele să o găsească să fie minime şi să scadă dramatic spre final de an. Doar ceva aventuri poate să se mai arate la orizont. Deci,fii pregătită pentru toată vara,când eşti mult mai activ social (şi dispus emoţional) să dai curs avansurilor,chiar dacă ştii că nu este vorba de ceva serios.

Leu

Dragoste la prima vedere,cine ar fi crezut? Vorba cântecului. Rişti (da,e bine spus rişti) să te îndrăgosteşti la prima vedere,şi să nu mai vezi nimic altceva… nici măcar faptul că aceea nu este persoana potrivită pentru tine. Partea bună? Este bun la pat,iar asta pare să fie suficient,la primele întâlniri (care sunt undeva pe la mijlocul lunii martie). Apoi,dacă vezi că nu sunteţi compatibili şi pe alte planuri,pleacă în căutarea dragostei adevărate.

Fecioară

Te-ai săturat să te uiţi după partenerul perfect,ordonat şi serios ca tine? Căutările au luat sfârşit. Şi nu doar că vei găsi jumătatea,dar vă veţi înţelege perfect şi în pat,ceea ce nu e puţin lucru. Zilele de sex incendiar vor fi multe în cazul tău,dar luna august va fi una de pomină. Toată.

Citeşte şi:8 lucruri care transformă o partidă de sex banală în una extraordinară

Balanţă

Din păcate,problemele cu care te confrunţi în ultima perioadă nu sunt de natură să încurajeze viaţa sexuală,pe care tinzi să o neglijezi dramatic,ba chiar să pui în pericol stabilitatea relaţiei. Dacă reuşeşti să te mobilizezi,să iei câteva doze de magneziu,să îţi revii,este posibil ca partenerul să mai fie încă acolo,dispus să te ducă pe culmile plăcerii. Haide,fă un efort şi revino-ţi până la începutul lui iulie,când astrele se aliniază pentru a avea parte de sex de zile mari.

Scorpion

Predicţiile astrale arată că sunt mari şanse ca la final de an să apară un nou membru în familia voastră. Asta înseamnă că nopţile fierbinţi şi nebune sunt la final de februarie,început de martie.

Săgetător

În 2017,Săgetătorii sunt puşi pe aventură,chiar dacă asta înseamnă să îşi înşele partenerii  actuali. Ai grijă,totuşi,căci hormonii ar putea pune în pericol relaţii speciale,al căror viitor pare destul de frumos,dacă nu îl distrugi tu. Nopţi speciale se întrevăd în noiembrie şi decembrie,iar ocazional şi în mai şi august.

Capricorn

Dragostea şi afecţiunea te vor face să pui pe primul plan legătura stabilă cu partenerul,iar sexul este o conexiune firească în cazul vostru. Sex nebun,nebun nu am zice că se întrevede,căci sunteţi intraţi deja în rutină. Rupe barierele,iar pe 8 martie este ziua în care puteţi demonstra că sexul incendiar nu este doar pentru aventurieri.

Citeşte şi:Poziţii de sex care te ajută să ai un corp de invidiat

Vărsător

Vor fi dispuşi să pună în practică fanteziile sexualedespre care au tot citit în ultima vreme. Cei care nu sunt implicaţi într-o relaţie stabilă au mari şanse să redescopere o veche iubire,iar de această dată şansele să meargă sunt mult mai mari. Fii pregătită de sex special la final de februarie.

Peşti

Peştii se bucură de o frumoasă poveste de dragoste,sunt romantici şi încrezători. Iar sexul vine firesc,neprogramat,ori de câte ori tensiunile acumulate la serviciu  nu îl împiedică să se dedice complet persoanei iubite. 1 iunie este ziua lor specială,în care dau tot ce au mai bun în dormitor.