5 categorii de bărbaţi pe care ar fi mai bine să îi ocoleşti dacă nu vrei să suferi

1 shutterstock 1509671642 jpg jpeg

Ţi s-a întâmplat să te îndrăgosteşti de un bărbat, să te dedici complet relaţiei, dar să te simţi complet nefericită? Dacă formezi un cuplu cu unul dintre aceşti bărbaţi, ia în calcul riscul de suferinţă în dragoste, prevăzut de studiile în psihologia comportamentală.

Pe următoarea listă se află categoriile de bărbaţi care te vor face să suferi mai devreme sau mai târziu. Fii atentă la detalii şi evită să intri într-o relaţie care nu duce la nimic bun.

Narcisistul sau bărbatul greu de cucerit

Probabil că ai întâlnit acest tip de bărbat până acum, iar de multe ori l-ai confundat cu un bărbat care se gândeşte doar să facă noi cuceriri. Narcisistul este într-o relaţie foarte bună cu el însuşi, totul se rezumă doar la el şi aproape nimic nu este mai important decât ceea ce consideră el că este corect şi bine. O femeie nu are loc în viaţa unui narcisist, iar acest lucru se întâmplă din cauză că el este obsedat de propria personalitate.

„Băiatul mamei‟ sau bărbatul răsfăţat

Acest bărbat are probleme serioase când trebuie să îşi ia un angajament serios faţă de cineva, nu se grăbeşte să se implice într-o relaţie şi îi este destul de greu să îşi exprime deschis sentimentele. El nu ia foarte multe decizii fără să se consulte cu mama lui, iar de multe ori ţine cont de sfaturile sale când vine vorba de viaţa sentimentală. O relaţie cu un astfel de bărbat nu va avea un viitor, mai ales dacă el a trecut de vârstă de 30 de ani şi în continuare nu face nimic fără sfaturile sau ajutorul mamei lui.

Bărbatul care nu crede în căsătorie

Bărbatul care admite că nu vrea o relaţie serioasă nu minte şi nu încearcă să pară un dur în momentul în care te pune la punct cu situaţia. Pur şi simplu, el îţi explică concret cu ce ai de-a face, aşa că nu te aştepta să îl schimbi pe parcursul relaţiei. Dacă nu te deranjează să-ţi petreci timpul cu un bărbat care nu se va implica mai mult în relaţia cu tine, atunci nu este cazul să îţi faci griji. În schimb, dacă eşti o persoană sensibilă şi speri că el se va schimba, reconsideră-ţi planurile de viitor.

Cuceritorul care are nevoie constant de validare

De regulă, acest bărbat are nevoie constant de validări, aşa că totul este precum un joc pentru el. Dacă eşti implicată într-o relaţie de câţiva ani cu el, dar nu se grăbeşte să te ceară în căsătorie, acest lucru este o dovadă că el nu poate renunţa la obiceiurile sale şi la stilul său de viaţă. Analizează-i comportamentul şi, în cazul în care observi că nu s-a schimbat deloc, renunţă la ideea de a-ţi petrece tot restul vieţii alături de el.

Bărbatul nesigur pe el şi pe viitorul lui

Este acel tip de bărbat care menţine comunicarea cu tine, face foarte multe promisiuni, dar îi este greu să iasă la întâlnire. Cel mai probabil, acest bărbat este indecis în ceea ce priveşte întreaga sa viaţă, îi este greu să ia o decizie importantă şi amână orice întâlnire până în momentul în care consideră că nu mai are încotro. Dacă îţi doreşti o relaţie serioasă, acest bărbat nu este potrivit pentru tine, pentru că mereu vei avea unele întrebări şi griji legate de relaţia cu el.

@shutterstock