5 lucruri care te fac mai puţin atrăgătoare în ochii unui bărbat

1 81443 original jpg jpeg

Ai un partener nou şi vrei să faci o impresie bună încă de la prima întâlnire? Începe prin a acorda atenţie unor detalii care fac diferenţa când vine vorba de percepţia masculină. Află care sunt acestea!

Nerespectarea regulilor de gramatică

Dacă nu eşti familiarizată cu anumite cuvinte din limba maternă sau dintr-o limbă străină, atunci mai bine nu le foloseşti la o întâlnire până nu descoperi adevăratul sens. S-ar putea ca un cuvânt spus greşit să îi taie tot cheful de a socializa viitorului partener şi să te respingă. Un studiu recent a demonstrat faptul că limbajul neadecvat şi nerespectarea regulilor de gramatică se numără printre principalele motive pentru care bărbaţii resping o femeie în cadrul întâlnirilor online.

Lipsa manierelor

Ai o întâlnire la restaurant, dar nu ştii să mănânci orice fel de mâncare şi nici cum se folosesc toate tacâmurile? Atunci mai bine te documentezi înainte, asta dacă nu vrei să te faci de ruşine în faţa unui nou partener. De asemenea, fii atentă şi la alte detalii importante, cum ar fi vorbitul cu gura plină, mâncatul zgomotos şi aşezarea mâinilor pe masă. Regulile esenţiale de etichetă sunt uşor de învăţat şi te vor ajuta să îţi faci o imagine bună.

Lipsa unui hobby

Studiile arată că unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le poţi descoperi la o persoană este aflarea pasiunilor sale. Bărbaţii vor fi mult mai interesaţi de o femeie care îşi dedică timpul liber unor activităţi creative sau umanitare, de aceea, este important să vorbeşti despre ceea ce îţi place să faci şi despre motivaţia pe care o ai.

Limbajul non-verbal inadecvat

Când întâlneşti pe cineva pentru prima dată, s-ar putea ca limbajul non-verbal să spună mult mai multe decât lucrurile pe care le discutaţi. Prin urmare, acordă atenţie ficărui gest pe care îl faci. Ai grijă să nu stai cu mâinile încrucişate, să nu îţi treci degetele prin păr şi să nu baţi din picior, întrucât aceste reacţii pot fi enervante pentru interlocutor.

Tonul vocii

Dacă ştii că ai o voce mai ascuţită, care nu sună foarte plăcut, încearcă să o temperezi, pe cât posibil. Tonul discuţiilor pe care le porţi cu un posibil partener este foarte important, motiv pentru care acesta ar trebui să fie unul cât mai cald şi prietenos.

Sursă foto:Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg