5 lucruri pe care să nu le faci niciodată într-o relaţie

1 80391 original jpg jpeg

O relaţie nouă înseamnă, cel puţin la început, timp pentru cunoaştere. Momentele în care vă întâlniţi sunt cele în care vorbiţi, vă descoperiţi, vă înţelegeţi, totul este minunat, până într-o zi în care vă daţi seama că nu mai sunteţi la fel cum eraţi la început. Relaţia voastră a înflorit, dar este posibil să fi făcut nişte acţiuni neintenţionate.

Iată care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le faceţi niciodată într-o relaţie:

Să pretinzi că îţi plac lucrurile pe care le urăşti de fapt

Este foarte important să rămâi mereu tu, chiar şi atunci când eşti într-o relaţie nouă. Spunând că îţi place ceva ce urăşti, doar pentru că partenerului tău îi place, nu te ajută cu adevărat nici pe tine, nici pe el. Aşadar, fie că este vorba de un stil de muzică, de un anumite fel de mâncare sau de un sport, nu pretinde că-ţi place doar ca să-i faci lui pe plac.

Să îţi fie frică să ceri spaţiu

Dacă ai nevoie de puţin timp,spune-i! Nu trebuie să te simţi obligată să staţi mereu împreună sau să îl incluzi pe partener în hobby-urile tale. Dacă vrei să-ţi petreci seara vizionând un film sau citind o carte, fă-o. La urma urmei, toţi oamenii au nevoie de puţin timp pentru ei înşişi, chiar dacă se află într-o relaţie.

Să renunţi la prieteni

Acest aspect este foarte important. Este minunat să ai pe cineva alături, dar este foarte important să-ţi ţii alături şi prietenii. Poate fi destul de tentant să petreci majoritatea timpului liber cu noul tău prieten, dar asigură-te că le oferi şi amicilor atenţie. Ei sunt mereu lângă tine, indiferent de situaţie.

Să eziţi să-ţi spui părerea

Ai o părere despre ceva? Vrei să spui ceva de câteva zile? Vorbeşte cu partenerul tău. Vorbeşte-i de fiecare dată când simţi nevoia, fără să-ţi fie frică de ce o să creadă ceilalţi sau el. Vorbeşte despre ce simţi, cum te simţi – nu ai nimic de pierdut. Cu cât vă veţi cunoaşte mai bine încă de la începutul relaţiei, cu atât mai bine.

Să te schimbi

Aici ne referim la schimbarea pe care multe femei o fac încă de la început pentru a fi pe placul partenerului. Este adevărat că fiecare om se schimbă de-a lungul vieţii, dar cea care ne schimbă este experienţa. Dacă acea persoană te place, te va aprecia pentru ceea ce eşti tu, pentru felul în care arăţi şi pentru modul în care gândeşti. Important este să vă înţelegeţi, să vă respectaţi, să vă iubiţi!Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg