5 semne că te iubeşte cu adevărat

1 80996 original jpg jpeg

Cine nu şi-ar dori ca, în relaţie, dragostea să dureze o veşnicie? Deşi pare greu de crezut, acest lucru se poate înfăptui numai dacă şi partenerul tău îţi demonstrează că te iubeşte cu adevărat. Află care sunt semnele care îi dau de gol sentimentele.

Eşti întotdeauna prioritară

Trebuie să ştii să faci diferenţa între un bărbat care mereu îşi găseşte scuze când vine momentul să fie cu tine şi unul care ar lăsa orice pentru a-ţi sta alături. Cel din urmă trebuie preţuit, căci faptele sale arată cât de importantă eşti pentru el. Chiar şi o scurtă plimbare în doi după serviciu vă poate ajuta să comunicaţi mai mult şi să vă apropiaţi unul de celălalt.

Se întreabă mereu când te va revedea

Dacă nu îi ajunge timpul împreună, oricât de mult aţi sta, înseamnă că îşi doreşte în fiecare secundă prezenţa ta. În timp, poate deveni dependent de tine, lucru care nu e rău dacă şi tu îl iubeşti cu adevărat. În schimb, o persoană care abia aşteaptă să scape de tine, îţi va demonstra prin gesturi că nici măcar nu este interesată de o viitoare întâlnire.

Face o regulă din a te căuta

Un tip insistent te poate face să te îndrăgosteşti instant, mai ales dacă are intenţii bune. Ca femeie, te simţi bine când observi că eşti din ce în ce mai căutată de acea persoană care te admiră în mod constant. Este modul său de a-ţi demonstra că eşti în mintea lui în fiecare clipă şi că te consideră specială.

Limbajul corpului spune totul

Poate e mai timid şi nu îţi spune în faţă că te iubeşte cu adevărat, însă modul în care te priveşte şi felul în care te atinge şi te sărută valorează mai mult decât orice cuvânt. Fii atentă la detalii şi observă dacă partenerul tău are o sclipire în privire!

E ca o carte deschisă

La începutul unei relaţii, e normal să îţi doreşti să ştii totul despre persoana cu care te întâlneşti. Dacă se arată de la început sincer şi nu tinde să îţi ascundă lucruri, s-ar putea să vadă în tine mai mult decât o simplă femeie, aşa că ar trebui să petreceţi mai mult timp împreună. La rândul tău, încearcă să îţi păstrezi sinceritatea şi să îi dovedeşti, prin lucrurile pe care i le spui, că eşti interesată de el.