5 semne că partenerul tău te minte

1 69832 original jpg jpeg

Trăieşti cu senzaţia că partenerul îţi ascunde ceva sau te înşală şi-ţi creezi tot soiul de scenarii? De ce nu încerci să pui în aplicare următorul min-test pentru a vedea dacă este demn de neîncrederea ta sau nu?

Gesturile lui spun altceva

Roşeşte la unele replici ale tale? Îşi ţine braţele încrucişate,este încordat sau are ticuri care îi trădează nervozitatea? Atunci ai motive să crezi că se întâmplă ceva.

Îţi evită privirea

Oricine are ceva de ascuns nu te priveşte direct în ochi. La fel poate face şi el. Vorbeşte cu tine,aduce argumente,dar ochii lui alunecă mereu în altă direcţie,evitând contactul vizual.

E mereu în defensivă

Chiar dacă ţi se pare un joc de copii,o discuţie „pe ocolite”,cu replici însoţite de puţin umor,poate clarifica multe. Pune-i cât mai multe întrebări,unele chiar de două ori pentru a afla dacă a spus adevărul. Sau pune-l pe jar,spunând că o cunoştinţă comună l-a văzut cu altcineva,apoi observă cum reacţionează. Nu strică să fii ca Sherlock Holmes măcar o dată în viaţă! Dacă începe să se agite şi să se apere dând o mulţime de argumente înseamnă că temerile tale sunt fondate. Ştii cum se spune:„Cine se scuză se acuză”.

Îţi ocoleşte întrebările

Observi că face orice numai să nu-ţi răspundă la o întrebare incomodă? E un mod de a se apăra şi de a nu-ţi face o mărturisire care s-ar putea să ducă la conflict. Şi asta tot un fel de denaturare a adevărului este,pentru că te minte prin omisiune.

Se încurcă în minciuni

Începe prin a-ţi spune o poveste,detaliază,dar dacă îi ceri să ţi-o repete se încurcă în amănunte şi uite aşa auzi de fiecare dată o altă versiune. Ba a ieşit cu prietenii,ba era de fapt cu nişte colegi. Este clar că nu e în regulă ceva! Înainte de a-l confrunta,mai poţi face un lucru:întreabă un amic sau un coleg dacă a fost cu el ori nu.

Click! de la femei… ca tine

Îl bănuiam de mult că mă minte,că mă înşeală,dar îl iubeam prea mult şi îmi era teamă să dau totul pe faţă. Totuşi,după mult timp de la divorţul cerut tot de el,am ajuns să aflu de la diverse persoane cât de mult mă minţise pentru a strânge bani deoparte şi pentru a ieşi cu femei mai tinere. Mi-ar fi plăcut să-i fi arătat că-i ştiu minciunile şi să pun eu capăt relaţiei.

Dorina Budescu,Craiova



Recente

oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg
femeie care folose;te telefonul mobil  foto   Shutterstock jpg
Cheesecake cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2140680263 jpg
stres  foto   Shutterstock jpg
Floricelele de porumb, benefice pentru sanatate  Sursa foto Pixabay food 3060464 1280 jpg