5 trucuri care te ajută să fii mai încrezătoare în dormitor

1 75484 original jpg jpeg

Dacă eşti timidă atunci când te afli în intimitatea dormitorului tău şi de cele mai multe ori preferi să te bucuri de momentele de tandreţe doar cu lumina stinsă, există câteva metode care te pot ajuta să devii mai încrezătoare. Iată care sunt acestea!

Încearcă să păstrezi o dietă echilibrată

Dacă te simţi bine cu tine datorită felului în care arăţi atunci când ai grijă de alimentaţia ta, îţi vei dori mai mult să fii văzută de partenerul tău. În urma studiilor s-a constatat că persoanele care nu se simt confortabil cu surplusul de kilograme acumulate, au tendinţa de a îşi neglija viaţa intimă. Dacă vei avea o dietă echilibrată, care asigură corpului cantitatea necesară de elemente nutritive, pielea ta va deveni mai strălucitoare, încât nu vei mai dori să o acoperi.

Redobândeşte-ţi încrederea în tine

Încearcă să te concentrezi mai mult pe ceea ce simţi şi creşte-ţi încrederea în tine. Pune-ţi în evidenţă cele mai frumoase trăsături, învaţă să te apreciezi şi să te iubeşti în totalitate, cu tot cu defecte, care până la urmă te fac să fii unică. Odată ce îţi vei recăpăta încrederea vei constata că şi atitudinea ta se va schimba, iar dinamica în cuplu se va îmbunătăţi.

Ignoră pozele din mediul online

Acestea nu sunt reprezentări reale, cele mai multe dintre femei recurg la filtre şi aplicaţii care le permit să îşi modifice drastic trăsăturile. Încearcă să te preocupi mai puţin de viaţa celorlalţi şi să îţi concentrezi atenţia asupra ta. Dacă te vei compara în continuu, vei putea dobândi complexe, iar acestea te vor împiedica să îţi scoţi la iveală latura senzuală.

Iubeşte-te aşa cum eşti

Da, atracţia este importantă la început, dar odată cu trecerea timpului, partenerii ajung să se obişnuiască unul cu celălalt şi să se iubească indiferent de modificările care pot apărea. Iubitul tău se va simţi mai atras de tine dacă va vedea că tu te simţi bine în pielea ta şi nu ai complexe. De fapt, dacă nici nu vei atrage atenţia asupra lor, e posibil nici să nu le observe.

Mişcarea creşte libidoul

Dacă ai o condiţie fizică bună, atunci vei deveni cu siguranţă mai dornică de a avea mai des relaţii cu partenerul tău şi asta din cauza faptului că vei căpăta mai multă energie şi desigur, rezistenţă. Printre multele beneficii pe care le aduce, mişcarea regulată îţi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, cu alte cuvinte, acest lucru te va ajuta să te bucuri de un orgasm mai intens. Şi nu e musai să mergi la sala de fitness dacă timpul nu îţi permite, poţi face chiar şi acasă, dimineaţa sau seara, 30 de minute de exerciţii fizice.



Recente

casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png