8 reguli de sex

1 81211 original jpg jpeg

„După lupte seculare care au durat o mie de ani“ (aici am citat din clasici ai literaturii române), specialiştii au ajuns, în sfârşit, în măsură să organizeze câteva reguli de bun-simţ dacă vrei sex ocazional.

1.    Fără sex de la prima întâlnire

Probabil c-ai văzut multe filme în care cei doi executau cu romantism sex la peretele de la intrarea în casa ei, dar uită! Asta e doar în filme! Nu face sex de la prima întâlnire punct! 

2.    Fără sex dacă ai băut.

Oricine bea devine vulnerabil, indiferent de sexul lui. Nu are rost să profiţi de el sau el să profite de tine din cauză că ţi s-a înnegurat mintea. Iar dac-o face asta spune multe despre el. Adică muuuuulte de tot.

3.    Fără sex de impresionare!

Sexul nu e circ. Doar n-o să te aplaude la sfârşit! Deci nu face chestii ca să-l impresionezi. Fii tu însăţi!

4.    Prieteni cu beneficii

Se ştie că femeile se implică emoţional după o partidă de sex, aşa că promisiunea pe care vi-o faceţi, de „prieteni cu beneficii“ n-o să stea prea mult în picioare. Te implici, că doar nu eşti mobilă! Logic că te implici! Dacă ştii că te implici, asumă-ţi. El o să-ţi zică „păi n-ai zis că prieteni, că beneficii?“

5.    Nu face ce fac toţi

Doar pentru că toţi fac ceva anume nu înseamnă că şi tu trebuie s-o faci! Nu intrăm în amănunte. Fă ce simţi, dar să fie cu consimţământ! Să n-avem vorbe la proces!

6.    Sexul să fie sigur

Asta înseamnă mai mult decât prezervative. Înseamnă controale medicale, contracepţie hormonală, dacă vrei să eviţi o sarcină.

7.    Sex cu consimţământ

Trebuie să vrea şi el, nu numai tu, să n-aud că-l violezi! Dacă sunteţi în timpul acţiunii şi deodată-ţi spune că nu mai vrea, d-apăi, gata! „Nu înseamnă nu!“. 

8.    Fără sex din milă!

Dacă nu-ţi place de el, n-o face! Pe urmă n-o să-ţi placă de tine! Pe bune! Nici chiar aşa!