250 de calorii arse în jumătate de oră de sex

1 62976 original jpg jpeg

Ce sunt dispuse femeile să facă pentru silueta de vis? Un studiu recent arată că n-ar refuza o partidă de sex, dacă ar şti că slăbeşte.

De ani buni,celebrităţile au adoptat dieta bazată pe sex. Mai nou,un studiu arată că,dacă ar fi convinse de rezultatele acestei diete,cele mai multe dintre femei ar folosi sexul pentru a pierde câteva kilograme. 76% dintre respondente au declarat că,oricât ar fi de obosite la sfârşitul unei zile,tot ar fi dispuse să găsească energie şi pentru o partidă de sex,dacă se conving că,într-adevăr,e o metodă de slăbit,scrie dailymail.co.uk.

Nu puţine dintre clientele fidele ale sălilor de fitness spun că sunt mai fericite făcând sex sau chiar curăţenie,dacă în acest fel ard tot atâtea calorii cât în timpul unei şedinţe de sport.

Dar oare chiar funcţionează? Bineînţeles! "O jumătate de oră de relaţii sexuale ajută la arderea a 150-250 de calorii şi poate ajunge chiar la 350 de calorii, în funcţie de cât de activă este persoana",ne asigură Kerry McCloskey,autoarea cărţii "Dieta bazată pe sex".

Dintre actriţele de la Hollywood care au inclus de multă vreme sexul în programul lor de slăbit şi întreţinere,cea mai cunoscută e Kim Cattrall,pe care o ştii din "Sex and the City". Interpreta Samanthei are un antrenor personal de sport şi e înnebunită după exerciţiie Pilates,dar spune că sexul este o altă metodă inclusă în dietele ei. Iar Mel B (Spice Girls) a revenit la formele iniţiale,după ce a născut,prin aceeaşi metodă.

La final,vin şi doctorii să ne spună că o activitate sexuală constantă diminuează riscul de atacuri de cord şi prelungeşte viaţa. În plus,medicii mai spun şi că endorfinele eliberate stimulează celulele sistemului nervos,ajută la prevenirea cancerului şi a ridurilor. Sănătate şi frumuseţe,aşadar!

Revenind la slăbit,dacă 30 de minute de sex pot arde până la 350 de calorii,iată ce rezultate au alte activităţi! Poţi arde 200 de calorii dacă faci curăţenie timp de 48 de minute. Sau dacă găteşti 128 de minte (fără să guşti mâncarea,probabil!). Sau în timpul a 63 de minute de shopping. Şi,n-o să-ţi vină să crezi,dar un sărut de 50 de minute şi cam tot atâta timp petrecut stând în picioare în metrou vor face să dispară tot vreo 200 de calorii.Recente

Iertare jpg
animal de companie jpg
Test de personalitate Ce vezi prima oara Sursa foto Abmeyerwood jpg
misofonie jpg
Relatie toxica Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat sursa  Shutterstock jpg
corpul uman sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg