Când trebuie să-ţi condimentezi viaţa sexuală

1 69748 original jpg jpeg

O viaţă sexuală împlinită este unul dintre secretele unui cuplu fericit. De aceea, atunci când scânteia nu mai este la fel de aprinsă ca la început, apar problemele. Iată câteva semne care vă spun că sigur trebuie să schimbaţi ceva în dormitor.

Rutina poate fi un lucru extraordinar,la serviciu sau la sala de gimnastică,însă în niciun caz în pat. De exemplu,dacă sunteţi unul dintre cuplurile care fac dragoste în fiecare săptămâna de două ori,înainte de culcare sau numai în weekend,înseamnă că aţi căzut în patima rutinei. Sexul nu trebuie făcut după program,ci trebuie să vă lăsaţi pradă dorinţelor,la fel cum se întâmpla la începutul relaţiei.

Şi când vine vorba de poziţii sexuale,să spunem că ai obiceiul să îţi schimbi mai des culoarea părului decât mişcările pe care le faceţi în intimitatea dormitorului. Ei bine,dacă te regăseşti în această descriere,este cazul să schimbi acest lucru. Încercaţi poziţii diferite de fiecare dată când faceţi dragoste. Şi nu uita,o lenjerie sexy,din dantelă,face întotdeauna minuni.

Un alt factor care pune beţe în roate vieţii voastre sexuale poate fi chiar…dormitorul! Sexul nu înseamnă numai patul din

Încercaţi o partidă de amor şi în alte locuri,cum ar fi canapeaua din camera de zi baia sau chiar bucătăria. Sau v-aţi putea inspira din filmele americane şi aţi putea trece la o partidă de sex  chiar în maşină. 

Soluţii pentru afecţiunile sexuale la femei

Lucruri mai puţin cunoscute despre sex

Cele mai multe orgasme ale tale sunt la fel de false ca ale unei actriţe? Acest lucru trebuie să se oprească. Acest lucru se poate întâmpla pentru că te simţi nesigură pe tine,crezi că partenerul nu te mai vede la fel de sexy ca la început,fie pentru că te gândeşti prea mult la problemele cotidiene decât la ceea ce se întâmplă între cearceafuri.

Atunci când eşti în pat lasă grijile şi lasă-te purtată de val. Totodată,comunicaţi,nu te sfii să-i spui partenerului tău ceea ce îţi doreşti. Un studiu al cercetătorilor americani de la Cleveland State University a arătat că discuţiile despre sex,care au loc chiar în timpul actului sexual,îmbunătăţesc partidele de amor. Cu cât discuţi mai degajat despre ceea ce îţi place să primeşti,dar şi să oferi,cu atât mai mult va creşte satisfacţia sexuală.