Ce trăsături atrag celibatarii ca un magnet? 7 atuuri ale femeilor cărora nu le scapă niciun bărbat

1 jernej graj qfyhus2dgc4 unsplash jpg jpeg

Ceea ce bărbaţii consideră atractiv poate fi ceva subiectiv, după cum se spune că frumuseţea se află în ochii privitorului, însă există câteva trăsături care cuceresc pe oricine.

Unele studii au arătat că bărbaţii sunt atraşi de trăsături fizice specifice, cum ar fi şoldurile late sau buzele cărnoase. Cu siguranţă, nu se aplică tuturor celor care au participat la studiu. Totuşi, ştiinţa pare să ştie ce face sa săgeata lui Cupidon să lovească.

Dantura impecabilă

Cercetările sugerează că dinţii albi sunt mai atrăgători. Se pare că periajul, folosirea aţei dentare şi vizitarea medicului dentist în mod regulat poate să aducă unei femei şi succesul în dragoste. Frumuseţea dinţilor este unul dintre acele semnale subconştiente de sănătate şi fertilitate pe care evoluţia le-a adăugat în ADN-ul nostru pentru a ne ajuta să supravieţuim.

Purtarea hainelor de culoare roşie

Un studiu care a verificat stereotipurile de culoare a folosit două fotografii ale aceleiaşi femei. Într-o ipostază, femeia purta haine roşii, iar în cealaltă albastre. Potrivit rezultatelor, fotografia femeii în roşu a fost evaluată ca fiind mult mai atractivă. Bărbaţii care au participat la realizarea studiului au spus chiar că ar fi mai dispuşi să întâlnească acea femeie în roşu.

Buzele frumoase în mod natural

Rezultatele unui studiu al Universităţii din Manchester, Marea Britanie, au arătat că buzele naturale şi cărnoase sunt cel mai atractiv atribut fizic al unei femei. Mai mult, s-a dovedit că buzele rujate în culorile roz sau roşu atrag atenţia unui bărbat şi mai mult. Când ai dubii, foloseşte un ruj roşu şi sigur vei atrage multe priviri!

Încrederea în sine

Atracţia ţine şi de alte aspecte, nu doar de cele fizice. De pildă, încrederea îţi poate creşte foarte mult atracţia sexuală. Oamenii siguri pe ei atrag atenţia mai mult. Chiar dacă eşti cea mai cuceritoare femeie, a avea mentalitatea că eşti împăcată cu tine şi cu imaginea ta te va ajuta să faci o impresie bună.

Empatia

Curiozitatea de a-i cunoaşte pe ceilalţi şi empatia ajută să formarea unor conexiuni cu ceilalţi. Atunci când creezi legături mai profunde cu oamenii pe care îi întâlneşti, interesul pentru viaţa celorlalţi te conduce la descoperirea unor interese comune cu aceştia. Prin urmare, ei vor dori să afle mai multe despre tine, iar legătura dintre voi devine la strânsă.

Contactul vizual prelungit

Ochii sunt fereastra către suflet, dar numai în anumite contexte. De exemplu, în cazul unui contact vizual prelungit, de câteva minute, pupilele se dilată puţin mai mult. Acelaşi lucru se petrece şi atunci când priveşti pe cineva de care eşti atras. Se pare că oamenii sunt foarte atraşi de pupilele dilatate, nu neapărat de frumuseţea ochilor care-i privesc.

Vocea mai subţire

Vocile înalte sunt aparent şi mai senzuale. Ce puţin aceasta sugerează cercetătorii, pentru că, zic ei, această voce ar indica o dimensiune mai mică a corpului, pe care societatea în general o consideră mai atractivă. Prin urmare, femeile care vor să fie cu adevărat cuceritoare ar trebui să renunţe la ţigări, deoarece au tendinţa să îngroaşe vocea şi să îngălbenească dantura.



Recente

Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg