Cele mai comode poziţii sexuale pentru femei

mesaje ca să te dorească jpeg

Poţi atinge organsmul şi fără poziţii atletice sau prize contorsionate. După o noapte albă sau după o zi de muncă, poţi face dragoste fără să ai nevoie de un antrenament prealabil la sală. Află care sunt cele mai commode poziţii sexuale pentru femei!

Cele mai comode poziţii sexuale pentru femei:Poziţia linguriţă

Este poziţia pe care o adopţi când dormi – deci,nimic mai comod pentru a face sexdin postura asta. Este perfectă pentru dragostea de după somnul de prânz,într-o după-amiază leneşă – sau chiar pentru o trezire plină de mângâieri,într-o dimineaţă promiţătoare. Tehnica e următoarea:eşti alungită pe-o parte,cu partenerul în spatele tău,ţi ţii genunchii uşor îndoiţi. Chiar dacă nu îţi vezi partenerul,acesta te poate mângâia în voie şi-ţi poate spune vorbe dulci la ureche. Vei observa că este o poziţie foarte comodă,care aprofundează intimitatea,datorită contactului pe suprafaţă mare dintre cele două corpuri. Este o poziţie recomandată şi femeilor însărcinate.

Cele mai comode poziţii sexuale pentru femei:Poziţia misionarului

E clasică,e comodă,permite contactul vizual permanent iar domnul,partenerul tău,are mereu controlul. Trebuie doar să fii un instrument docil... Tehnica e binecunoscută:stai alungită pe spate,cu picioarele uşor îndepărtate,în timp ce partenerul se plasează deasupra.

Cele mai comode poziţii sexuale pentru femei:Poziţia lotus

Eşti alungită pe spate,cu picioarele îndepărtate şi bazinul uşor ridicat,cu picioarele trecute peste coapsele partenerului,care stă aşezat pe călcâie. Ţinându-se drept,îţi poate admira corpul în voie – iar tu vei vedea dorinţa din ochi. Şi aici,bărbatul îşi impune ritmul,dar asta nu te împiedică să-i înnozi picioarele în jurul taliei,pentru o plăcere sporită.

Cele mai comode poziţii sexuale pentru femei:Poziţia elefant

Poziţia se inspiră din ritualurile de acuplare ale elefanţilor – dar asta nu o face mai puţin graţioasă! Stai alungită pe burtă,cu picioarele strânse şi bustul ridicat (eventual,te foloseşti de o pernă în acest scop,pentru mai multă comoditate),în timp ce partenerul stă alungit pe spatele tău,sprijinindu-se pe antebraţe.