Cele mai romantice 5 cereri în căsătorie

1 75862 original jpg jpeg

Modul în care am fost cerute în căsătorie devine o poveste, pe care fiecare dintre noi o va spune prietenilor, copiilor şi membrilor familiei în următorii ani. Este un aspect important, pe care nu-l vom uita niciodată, aşa cum este şi ziua nunţii.

Inelul ascuns în prăjitură la sfârşitul unei cine romantice, propunere transmisă pe un ecran imens la un meci de fotbal, o serenadă sub fereastră – acestea sunt cereri în căsătorie deja învechite, de care nimeni nu-şi mai aduce aminte. Dar, odată o modernizarea, şi cererile în căsătorie sunt diferite. Iată care sunt cele mai romantice cinci cereri.

Locul unde a început totul

Fie că acolo te-a văzut, fie că a fost locul primei întâlniri, primul loc devine o amintire şi de aceea partenerii îţi cer în căsătorie iubitele. O să-ţi aminteşti de fiecare dată când o să treci pe acolo, vei vedea că şi alţi oameni au o poveste în locul respectiv şi că el reprezintă speranţe pentru viitoare cupluri.

Un loc nou oferă orizonturi noi

Alternativ, cererea în căsătorie poate fi făcută într-un loc în care nu ai fost nici el, nici tu. Partenerul va alege o destinaţie romantică sau va spune să mergeţi în vacanţă în locul în care tu îţi doreşti atât de mult să ajungi. El va profita de neatenţia ta şi va pregăti totul pentru cererea în căsătorie.

În concediul de sărbători

Dacă amândoi sunteţi tradiţionalişti şi familişti, atunci el va profita de concediul de sărbători pentru a te cere în căsătorie. Îţi va lăsa cadou inelul de logodnă sau ţi-l va pune pe deget la cina în familie sau când sunteţi singuri.

În avion

Dacă nu îţi este frică de înălţime, poate că partenerul va plănui o plimbare deasupra oraşului. Chiar dacă pare o scenă desprinsă dintr-un film, este posibil să se întâmple. Va fi cea mai frumoasă cerere în căsătorie şi pe care cu siguranţă că nu o vei uita niciodată.

Pe un yacht

În timp ce ieşi la o plimbare în larg, partenerul va pregăti o cină romantică şi înainte de a începe să mâncaţi, el te va cere în căsătorie. Este ocazia perfectă pentru el şi cu siguranţă că va profita de acest lucru, deoarece este începutul unei poveşti fericite de basm.

Credit foto: www.youtube.comRecente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg