Cum păstrezi intimitatea cu partenerul

1 80488 original jpg jpeg

Fiecare relaţie necesită intimitate, iar asta nu se rezumă neapărat la sex. Există o mulţime de alte modalităţi prin care poţi fi apropiată faţă de partenerul tău. Află care sunt câteva dintre acestea!

Arată-ţi recunoştinţa

Spune-i partenerului cât de fericită eşti alături de el şi încearcă să îl complimentezi, doar dacă simţi acest lucru. Este important să vadă că ai un sentiment de recunoştinţă faţă de el şi că îl apreciezi pentru tot ce face pentru tine. Vei vedea că şi el va face acelaşi lucru, la rândul lui. Aminteşte-ţi că detaliile şi lucrurile mai puţin importante fac diferenţa.

Fii sinceră

Partenerul tău de viaţă merită să fii sinceră cu el, căci doar aşa îi vei permite să se apropie şi mai mult de tine. Vorbeşte-i cât mai multe despre tine, poate chiar şi din secrete şi lasă-l să intre în lumea ta, acolo unde va reuşi să te cunoască mai bine. Dacă şi el se deschide către tine, înseamnă că aţi făcut un pas înainte în relaţia voastră intimă.

Discutaţi în pat

Este o metodă simplă de a vă cunoaşte reciproc, asta dacă nu sunteţi dispuşi să faceţi dragoste în fiecare noapte. După o zi plină la serviciu, încercaţi să vă faceţi timp pentru a discuta împreună, relaxaţi, despre voi, fără să aduceţi în discuţie şi grijile de peste zi. Chiar şi câteva minute în fiecare seară vă pot apropia mai mult decât aţi crede.

Gătiţi împreună

Cuplurile care colaborează şi îşi petrec cât mai mult timp împreună sunt printre cele mai fericite, asta pentru că există comunicare, există interacţiune, chiar şi în bucătărie. Puteţi încerca să preparaţi felurile voastre de mâncare favorite şi să profitaţi de a vă cunoaşte în timp ce gătiţi. Ai fi surprinsă să vezi cât de bine funcţionează.

Păstrează contactul vizual

Cu cât îţi vei privi în ochi mai mult partenerul, cu atât îţi vei da seama cât de mult îl iubeşti şi ce conexiune există între voi. Ochii nu pot trăda niciodată sentimentele, aşa că dacă şi tu îţi doreşti să afli ce simte cel de lângă tine, e deajuns să îi observi cu atenţie privirea.

Lasă-l să ştie că te gândeşti la el

Un simplu mesaj când nu sunteţi aproape sau un gest mărunt îl poate face să îşi dea seama că te gândeşti la el, chiar dacă nu eşti prezentă fizic. Poate fi modul tău prin care să îl cucereşti şi să te apropii de el.