Cum schimbă căsnicia viaţa unei femei

1 72239 original jpg jpeg

Ai visat încă de mică la rochia albă de mireasă, dar parcă după căsătorie câteva lucruri s-au schimbat în relaţia pe care o ai cu partenerul tău. Uite cam care ar fi acestea!

Momentele petrecute cu familia şi prietenii

Pe lângă  prietenii,acum trebuie să-ţi împarţi timpul şi cu cei ai soţului. În plus şi el are familie,aşa că va trebui să mergeţi şi la ei în vizită. Acest lucru înseamnă că va trebui să-ţi organizezi foarte bine timpul,pentru a nu neglija pe cineva. Priveşte şi partea bună a lucrurilor! Vei lega noi prietenii şi vei petrece momente de neuitat alături de cei dragi.

Se modifică priorităţile

Dacă până acum te gândeai ce trebuie să faci ca să-ţi fie ţie bine,îţi făceai singură planurile de viitor,de acum încolo pe primul loc va fi relaţiavoastră,iar toate deciziile vor fi luate împreună. Şi parcă este atât de bine să ai cui să ceri sfatul  şi să ştii că o să poţi conta mereu pe el când ai nevoie.

Citeşte şi:

5 sfaturi pentru o relaţie solidă

5 rivali ai relaţiei

Un nou plan financiar

Ai văzut în vitrină o pereche superbă de pantofi? Când nu formai o familie,nici nu stăteai pe gânduri şi-ţi cumpărau tot ce-ţi doreai,dar acum fiecare decizie trebuie cântărită de două ori,mai ales dacă banii sunt la comun. Asta nu înseamă că nu mai ai voie să-ţi cumperi ceva,ci că ar fi bine să vezi şi care este părerea lui,şi mai ales dacă vă permiteţi această cheltuială.

Mai multă implicare

Poate că vei spune că eşti deja implicată din momentul în care te-ai îndrăgostit de el,dar din clipa în care ai verigheta pe deget lucrurile stau altfel. Este vorba de un legământ pe viaţă,care te transformă din iubită în soţie.