De ce e distant cu tine

1 76563 original jpg jpeg

Orice femeie se simte nesigură atunci când partenerul ei devine distant. Această situaţie te face să te simţi neputincioasă şi stresată. Distanţarea lui faţă de tine se poate întâmpla brusc sau se înrăutăţeşte odată cu trecerea timpului, cu toate acestea, fie că aţi vorbit sau nu despre situaţie, există anumite motive pentru care se comportă în acest fel, dar nu este pregătit să ţi le împărtăşească. Iată care sunt acestea:

Este stresat

Atunci când un bărbat este stresat se retrage, îşi petrece timpul cu prietenii sau îşi reia activităţile de care a fost mereu pasionat, cum ar fi jocurile video şi sporturile. Dacă nu îţi spune de problemele de la muncă sau legate de prietenii săi, înseamnă că a hotărât să nu te încarce cu energie negativă. Deşi tu îţi doreşti să îl ajuţi să îşi rezolve problemele, el nu vrea să pară neajutorat în faţa ta. Dacă îţi mărturiseşte natura problemelor sale, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să îi acorzi timp şi spaţiu şi să fii dispusă să îl ajuţi la nevoie.

Se simte sufocat de tine

Bărbaţilor nu le plac femeile dependente de ei. Dacă îi impui să îţi fie alături non stop, fii sigură că se va simţi sufocat şi va avea nevoie să se distanţeze de tine pentru o perioadă. Chiar dacă te iubeşte cu adevărat, tot nu va fi dispus să renunţe la independenţa lui. Cel mai potrivit lucru pe care îl poţi face este să îţi acorzi mai des timp şi ţie, să nu îţi neglijezi pasiunile.

Are îndoieli asupra relaţiei voastre

Îndoielile sunt normale în anumite puncte ale relaţiei, după o ceartă sau când ceva neaşteptat se întâmplă. Poate nu e pregătit pentru ceva serios sau poate şi-a dat seamna că tu nu eşti perosana potrivită pentru el. Dacă decide să îţi spună clar că îşi doreşte altceva, este evident că fiecare vreţi lucruri diferite de la viaţă, aşa că nu trebuie să îţi pară rău dacă alegeţi să vă separaţi drumurile.

Sursă imagine: pinterest.comRecente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg