Diferenţele dintre aşteptările şi realitatea dintr-o relaţie

1 76560 original jpg jpeg

Atunci când vine vorba de relaţii fiecare partener are aşteptări, mai mult sau mai puţin realiste. La început toate parcă merg bine şi relaţia pare a fi desprinsă din filme. Însă la un moment dat pot apărea dezamăgirile şi acest lucru se întâmplă din cauza aşteptărilor partenerilor.. Femeile au tendinţa de a idealiza relaţiile, fiind sunt mai predispuse la acest fenomen, dar realitatea le poate oferi altceva în schimb. Iată ce aşteptări au din partea partenerilor!

1. Mesajul de trezire

Fiecare femeie îşi doreşte să fie trezită cu un mesaj sau un telefon în fiecare dimineaţă, în locul alarmei telefonului. Însă în realitate el doarme până târziu şi tu îţi faci griji pentru el, gândindu-te că poate a păţit ceva.

2. Ţine minte toate evenimentele

Partenerul ţine minte toate zilele importante din viaţa voastră: ziua în care v-aţi cunoscut, ziua în care aţi avut primul sărut, aniversarea voastră, data de naştere...dar de fapt acesta este doar un vis frumos, căci el de-abia reuşeşte să ţină minte data naşterii tale.

3. Vă doriţi amândoi o familie

Atât tu, cât şi el aşteptaţi cu nerăbdare momentul în care vă veţi uni destinele şi aţi vorbit despre căsătorie încă de la începutul căsniciei. În realitate, bărbaţii sunt mai nehotărâţi în privinţa acestui aspect şi îşi doresc să prelungească perioada de burlăcie pentru cât mai mult timp posibil.

4. Te ajută cu transportul

De fiecare dată când vei vrea să mergi undeva partenerul te va conduce cu maşina. Ba mai mult, va veni să te şi ia acasă. Din păcate, acest lucru nu va fi mereu posibi şi ştii şi tu asta, încât va trebui să te descurci pe cont propriu.

5. Te înţelege când ai nervi

Respectă şi înţelege că sunt anumite perioade ale lunii în care hormonii tăi sunt daţi peste cap şi te lasă în pace, până te linişteşti. Aşa ţi-ati dori tu, când de fapt partenerul va simula un soi de empatie, însă te va tachina şi nu va avea răbdare cu tine.

6. Vrea să petreceţi timpul liber împreună

Partenerul adoră să staţi non-stop împreună şi nu concepe să treacă o zi fără să vă vedeţi. Nu există activitate pe care să vrea să o facă fără tine...asta ar spune imaginaţia, însă în realitate el îşi va dori să aibă măcar din când în când câte o ieşire cu prietenii sau să stea câteva ore să se uite la un meci de fotbal.

7. Vei primi complimente când arăţi minunat

Ţi-ai dat silinţa ore întregi să arăţi impecabil: te-ai coafat, ţi-ai aplicat cu grijă cel mai frumos machiaj şi ai combinat într-un mod reuşit hainele, încât ai obţinut o ţinută demnă de inclus în reviste. E clar că partenerul o să rămână uluit de rezultat şi o să te complimenteze întreaga zi. În realitate, deşi el va aprecia şi va fi încântat de cum arăţi, nu va şti cum să exprime asta prea bine în cuvinte şi îţi va zice un simplu "arăţi bine"

8. Îşi va schimba comportamentul

Toate femeile speră că partenerul va renunţa la obiceiurile proaste de dragul lor. În cele mai multe cazuri lucrurile nu se schimbă, poate doar pentru o perioadă scurtă de timp.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg