E timpul să vă mutaţi împreună?

1 76758 original jpg jpeg

Decizia de mutare cu partenerul tău poate fi discutabilă. Este adevărat că la început vă bucuraţi de timpul petrecut împreună şi de faptul că sunteţi unul lângă celălalt, dar convieţuirea poate prezenta o mulţime de noi situaţii şi provocări care pot zdruncina baza oricărei relaţii puternice.

Pentru a preveni problemele care pot să apară, este important să ştii cele şase semne-cheie. Ele îţi arată dacă eşti pregătită să locuieşti împreună cu el sau nu.

Este decizia ta

Mutarea cu partenerul tău este un pas important în relaţie şi ar trebui să fie o decizie pe care o faci singură, fără presiune din partea partenerului, prietenilor şi/sau a familiei. De asemenea, nu trebuie să te simţi ca şi cum ar trebui să te muţi cu el pentru că aţi format un cuplu o perioadă lungă de timp. Când simţi că este momentul să te muţi cu el, ar trebui să o faci pentru că asta îţi doreşti cu adevărat.

Ştii să rezolvi cu calm micile conflicte

Cu siguranţă vor apărea vor apărea mici probleme după ce te muţi cu partenerul tău. De exemplu, te vei enerva pe el când nu îşi strânge farfuria sau că îşi lasă hainele împrăştiate prin casă. Cu toate acestea, dacă eşti suficient de impunătoare şi ştii cum să rezolvi astfel de conflicte şi dispute într-o manieră productivă şi amiabilă, atunci eşti pregătită să trăieşti sub acelaşi acoperiş cu el.

Împărtăşeşti aceleaşi idei de viitor cu el

Dacă eşti cu adevărat pregătită să te muţi cu partenerul tău, ar trebui să aveţi aceleaşi gânduri de viitor. De exemplu: vă doriţi să formaţi o familie? Este imperativ ca voi să discutaţi deschis şi sincer traiectoria potenţială a relaţiei voastre, pentru a evita problemele şi un sfârşit nefericit.

Simţi că vă completaţi unul pe celălalt

Dacă te întrebi care este cel mai bun moment să te muţi cu partenerul tău, este important să ştii dacă vă completaţi unul pe celălalt. Gândeşte-te la faptul că de acum nu vei mai fi singură, ci vei face aproape totul alături de el.  

Sunteţi total sinceri unul cu celălalt

Te muţi împreună cu prietenul tău când sunteţi complet deschişi şi sinceri unul cu celălalt. Dacă ascundeţi diferite lucruri din trecut şi/sau intenţionaţi să le dezvăluiţi doar după ce vă căsătoriţi, acesta este un pas greşit. Pentru a forma o relaţie de succes, tu şi partenerul tău trebuie să fiţi complet sinceri unul cu celălalt şi să aveţi o relaţie construită pe încredere reciprocă, onestitate şi respect.

Aţi discutat despre bani

Dacă tu şi partenerul tău veţi locui împreună, trebuie să puteţi vorbi despre bani într-un mod matur. Împărţiţi chiria, internetul şi costul TV? Cine plăteşte pentru alimente şi factura de gaz? Trebuie să cumpăraţi un frigider, un dulap sau o canapea nouă? Chiar dacă pare un pic ciudat sau nenatural, este esenţial să aveţi un plan în ceea ce priveşte finanţele înainte de a vă decide în cele din urmă să împărtăşiţi un loc împreună.

Credit foto: www.liveabout.comRecente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg