Gesturi simple care-l înnebunesc

1 79836 original jpg jpeg

Ai o relaţie recentă sau eşti într-o relaţie veche. Ştii deja că lucrurile mici sunt cele care te definesc ca persoană şi aici nu vorbim numai de relaţia cu iubitul tău, în sine, ci de toate aspectele vieţii tale.

Vrem să ştii că sunt anumite lucruri pe care le faci fără să-ţi dai seama şi care nu fac decât să cimenteze relaţia voastră încă şi mai mult.

Îţi pui capul pe pieptul lui

Când staţi pe canapea după o zi lungă la job, unul dintre cele mai plăcute sentimente este să să vă cuibăriţi unul în braţele celuilalt, tu cu capul pe pieptul lui, el, cu mâinile în jurul tău. Dacă nouă ne place să fim protejate, lor le place să protejeze. Îi defineşte ca bărbaţi.

În caz de ceva, îi trimiţi lui un sms primul

Băieţii au o mare problemă cu iniţierea conversaţiilor. Uneori, li se pare că sunt prea insistenţi, alteori, le e teamă să nu pară prea slabi, astfel că, de cele mai multe ori, nu mai au niciun fel de iniţiativă. Asta te face pe tine să te gândeşti că poate el nu te place sau ceva. De fapt, e pur şi simplu teama că-şi anihilează masculinitatea dacă-şi expun sentimentele faţă de tine în aceste feluri care li se pot părea puerile. Aşa că fii cea care preia iniţiativa. Trimite-i un sms la începutul zilei. Dacă te place şi el, asta o să-i însenineze ziua, o să-l facă să se gândească la tine pe tot parcursul zilei

Spune-i că-l apreciezi

Unii sunt mai afectuoşi ca alţii şi în asta nu-i nimic rău. Doar ţine minte! Dacă un tip depune mult efort în relaţia voastră, niciodată n-o să-i displacă să audă de la tine cât de mult înseamnă pentru tine lucrurile pe care le face. Acţiune şi reacţiune!

Te joci cu părul lui în timp ce conduce

Când plecaţi la drum lung, ăsta e unul dintre chestiile care lor le place cel mai mult. Fă-i un masaj la umeri sau pur şi simplu ţine-ţi mâna pe el.  Să-l facă să se simtă important.

Te lauzi cu el pe Facebook

Când face ceva foarte drăguţ pentru tine şi tu te lauzi repede pe Facebook, ei bine, se pare că asta e de-a dreptul înnebunitor. Faptul că vrei să le arăţi şi celorlalţi prieteni ai tăi ce a a mai făcut iubitul tău are acest efect de validare – un impuls, poate, de care ar fi avut nevoie într-o zi grea.

Eşti o bună ascultătoare

Femeile ştiu să asculte mai bine decât oricine. Ascultatul nu e doar o activitate pasivă, e o declaraţie de dragoste, e un indiciu că te interesează, că-ţi pasă de ceea ce i se-ntâmplă. Privitul în ochi este, din nou, dovada că-ţi pasă, că nu e doar un oarecare.

Îi trimiţi sms-uri când ieşi cu prietenii

Când, din când în când, îi mai trimiţi câte un mesaj, în timp ce eşti cu prietenii, îl asiguri că te gândeşti la el, că vrei să fiţi împreună că ţi-e dor de el şi că abia aştepţi să vă revedeţi.

Eşti afectuoasă

Nu trebuie să sari pe el în public ca să-i arăţi că eşti înnebunită după el. Trebuie doar să nu uiţi de sentimentele lui pentru tine. Să i le creşti, aşa cum creşti o floare într-un ghiveci. Ţine-l de mână pe stradă sau îmbrăţişează-l scurt când sunteţi la coadă la magazin. Sunt gesturi simple, care-i arată cât de mult contează pentru tine.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg